Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal XB Brzeg Opolskie
3-2-4-1 Tactiek nowa
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 49.5
uitstekend Schieten uitstekend
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Pinomäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charlier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchla is nu in balbezit. Buchla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Charlier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buchla maakt een snoekduik en kopt de bal. Konovalov bokst de bal weg. Der Thaim rent richting de bal. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 1:0

13e minuut.
Varela passt de bal met de wreef. De Cola probeert naar een medespeler te passen. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Klimek rent richting de bal. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Konradowski bokst de bal weg. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 1:1

17e minuut.
Tsolakos met de inworp. Żuczek kan de bal niet met de borst controleren. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra draait met de bal, schiet en ... Konradowski bokst de bal weg.

20e minuut.
Kalu met een snelle inworp. Buchla rent richting de bal. Węgrzyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Węgrzyk krijgt een gele kaart. Buchla raakt geblesseerd tijdens het duel. Węgrzyk geeft een hoge lob. Buchla legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Buchla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Cola. Buchla raakt geblesseerd tijdens het duel. Brisson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buchla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola passt de bal met de wreef. Daar is Yekpar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek draait met de bal, schiet en ... Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Quiñoa passt de bal in één keer door. Der Thaim is nu in balbezit. Varela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 53%, Brzeg Opolskie 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 1:1

48e minuut.
Der Thaim rent richting de bal. Der Thaim passt de bal in één keer door. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu geeft de bal voor. Buchla maakt een snoekduik en kopt de bal. Konovalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 2:1

50e minuut.
De Cola speelt de bal door. Klimek is nu in balbezit. Brisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek onderschept slim de pass. Klimek schiet op doel. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Varela geeft een hoge lob. Mezzadra is nu in balbezit. Yekpar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yekpar krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Zehren met een sublieme pass. Kalu is nu in balbezit. Kalu geeft een hoge lob. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Buitenspel voor Mezzadra. Goede buitenspelval van de verdediging. Yekpar neemt vlug de vrije trap. Campigotto heeft problemen om de bal te vangen. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Quiñoa rent richting de bal. De Cola onderschept slim de pass. De Cola geeft een lange en hoge pass. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Żuczek speelt de bal door. Tsolakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kalu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tsolakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsolakos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klimek heeft problemen om de bal te vangen. Mezzadra is nu in balbezit. Mezzadra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela geeft een lange en hoge pass. Klimek is nu in balbezit. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 2:2

79e minuut.
Charlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlier geeft de bal voor. Buchla is nu in balbezit. Buchla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 3:2

86e minuut.
Węgrzyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zehren met de inworp. Węgrzyk is nu in balbezit. Buchla onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Żuczek met een sublieme pass. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra passt de bal met de wreef. Klimek rent richting de bal. Klimek schiet op doel. Konradowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 41%, Brzeg Opolskie 59%.
Arsenal XB - Brzeg Opolskie 3:2