Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rydzyniak Rydzyna Hell Town
5-3-2 Tactiek uwu
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
60.4 gemiddelde waardering 64
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


5e minuut.
Nebot trapt de bal weg. Polito kopt de bal weg. Bruschi rent richting de bal. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Emanuelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Hell Town 1:0

8e minuut.
Bahamón passt de bal zonder na te denken. Shylin met een sublieme pass. Klungelig pakt Siebers de bal. Siebers draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Troska de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Polito is nu in balbezit. Polito geeft de bal voor. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski passt de bal met de wreef. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Emanuelsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Hell Town 2:0

16e minuut.
Woźniakowski passt de bal met de wreef. Margitay is nu in balbezit. Margitay geeft de bal voor. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Emanuelsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Hell Town 3:0

20e minuut.
Fidalgo is nu in balbezit. Çokay onderschept slim de pass. Çokay passt de bal met de wreef. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Emanuelsson bokst de bal weg.

30e minuut.
Klungelig pakt Scaraggi de bal. Polito bereikt de bal nog maar net als eerste. Polito probeert naar een medespeler te passen. Çokay is nu in balbezit. Çokay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidalgo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fidalgo krijgt een gele kaart. Çokay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çokay legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 42%, Hell Town 58%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - Hell Town 3:0

53e minuut.
Scaraggi passt de bal zonder na te denken. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Koester onderschept slim de pass. Siebers rent richting de bal. Siebers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay is nu in balbezit. Bahamón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bahamón krijgt een gele kaart. Çokay raakt geblesseerd tijdens het duel. Çokay legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Woźniakowski passt de bal met de wreef. Polito met een sublieme pass. Çokay is nu in balbezit. Çokay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Woźniakowski met de inworp. Scaraggi kan de bal niet met de borst controleren. Scaraggi geeft de bal voor. Çokay krijgt zijn hoofd ertegen. Emanuelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Hell Town 4:0

77e minuut.
Rapacki onderschept slim de pass. Rapacki passt de bal met de wreef. Shylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shylin haalt uit met een fantastische trap. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Hell Town 4:1

81e minuut.
Khayri passt de bal zonder na te denken. Shylin rent richting de bal. Shylin passt de bal zonder na te denken. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Moizan kopt de bal weg. Polito speelt de bal door. Bruschi rent richting de bal. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Emanuelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Hell Town 5:1

89e minuut.
Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki geeft de bal voor. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 49%, Hell Town 51%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - Hell Town 5:1