Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 19:35
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
GODŁO RP No tengo tennis
433 Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 60.6
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Omgiewicz controleert de bal met de borst. Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger probeert naar een medespeler te passen. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Wal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jožin heeft problemen om de bal te vangen. Jožin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - No tengo tennis 1:0

19e minuut.
Nəcəfoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Burlădeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Schneeberger de bal. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian schiet op doel. Nem bokst de bal weg.

23e minuut.
Burlădeanu is nu in balbezit. Alonso Coves legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burlădeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burlădeanu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GODŁO RP - No tengo tennis 1:1

31e minuut.
Buğday geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omgiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Victoor geeft de bal voor. Burlădeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Omgiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Omgiewicz geeft een lange en hoge pass. Burlădeanu kopt de bal weg. Buğday probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarkissian is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Katrakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katrakis speelt de bal door. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian schiet op doel. Nem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - No tengo tennis 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 63%, No tengo tennis 37%.
GODŁO RP - No tengo tennis 1:2

46e minuut.
Turgayer komt het veld opgelopen. Dwulicy komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Ceascin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceascin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceascin krijgt een gele kaart. Dwulicy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turgayer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Dwulicy onderschept slim de pass. Dwulicy passt de bal in één keer door. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... Wal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GODŁO RP - No tengo tennis 2:2

53e minuut.
Nəcəfoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jožin kopt de bal weg. Ceascin heeft problemen om de bal te vangen. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy draait met de bal, schiet en ... Wal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Dwulicy onderschept slim de pass. Dwulicy geeft een hoge lob. Ngo Hin is nu in balbezit. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tømmerås geeft een hoge lob. Ngo Hin onderschept slim de pass. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Wal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - No tengo tennis 3:2

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Dwulicy de bal onder controle te krijgen. Mohammed probeert naar een medespeler te passen. Victoor met een sublieme pass. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ngo Hin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceascin de bal. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Ceascin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schneeberger met een snelle inworp. Hajduczek geeft een lange en hoge pass. Jožin springt en kopt de bal. Wal bokst de bal weg.

78e minuut.
Râpnu kopt de bal weg. Buğday probeert de bal met de borst te controleren. Sarkissian is nu in balbezit. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu schiet op doel. Nem bokst de bal weg.

81e minuut.
Nəcəfoğlu kopt de bal weg. Daar is Ceascin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dwulicy verovert de bal door een tackle van achteren. Dwulicy haalt uit met een fantastische trap. Wal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - No tengo tennis 4:2

87e minuut.
Tømmerås maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek passt de bal zonder na te denken. Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 45%, No tengo tennis 55%.
GODŁO RP - No tengo tennis 4:2