Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis GODŁO RP
Arsenal Tactiek skrzydło L
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Omgiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Victoor de bal. Victoor passt de bal zonder na te denken. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Alonso Coves probeert de bal met de borst te controleren. Alonso Coves geeft de bal voor. Mohammed is nu in balbezit. Jožin onderschept slim de pass. Jožin schiet op doel. Wal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bugeja rent richting de bal. Bugeja geeft een hoge lob. Turgayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgayer geeft een hoge lob. Jožin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Katrakis passt de bal met de wreef. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz met een sublieme pass. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ... Nem werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

25e minuut.
Victoor geeft de bal voor. Alonso Coves met een sublieme pass. Klungelig pakt Özkalaycı de bal. Jožin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jožin haalt uit met een fantastische trap. Wal bokst de bal weg.

27e minuut.
Râpnu speelt de bal door. Schneeberger rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schneeberger neemt de hoekschop. Jožin maakt een snoekduik en kopt de bal. Wal bokst de bal weg. Eminović rent richting de bal. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - GODŁO RP 0:1

28e minuut.
Râpnu passt de bal met de wreef. Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger probeert naar een medespeler te passen. Jožin rent richting de bal. Jožin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 49%, GODŁO RP 51%.
No tengo tennis - GODŁO RP 0:1

46e minuut.
Surdu komt het veld opgelopen. Nəcəfoğlu komt het veld opgelopen. Hajduczek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Nəcəfoğlu rent richting de bal. Nəcəfoğlu passt de bal met de wreef. Surdu is nu in balbezit. Surdu geeft de bal voor. Hajduczek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tømmerås probeert naar een medespeler te passen. Burlădeanu is nu in balbezit. Nəcəfoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nəcəfoğlu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Victoor met een snelle inworp. Katrakis met een sublieme pass. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ardeleanu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bugeja probeert de bal met de borst te controleren. Schneeberger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omgiewicz. Omgiewicz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Katrakis passt de bal zonder na te denken. Sarkissian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surdu. Surdu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Turgayer probeert naar een medespeler te passen. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger passt de bal zonder na te denken. Turgayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgayer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Özkalaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed rent richting de bal. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek schiet op doel. Wal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 45%, GODŁO RP 55%.
No tengo tennis - GODŁO RP 0:1