Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 10:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pozytywni Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Pozytywni MOV2
343 2n Tactiek new24
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 56.1
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen good


5e minuut.
Anapliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anapliotis speelt de bal door. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - MOV2 1:0

10e minuut.
Ratzinger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Firică is nu in balbezit. Nobilo verovert de bal door een tackle van achteren. Nobilo schiet op doel. Spadoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Barseghyan is nu in balbezit. Alamos onderschept slim de pass. Alamos speelt de bal door. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol schiet op doel. Hoogeveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ratzinger heeft problemen om de bal te vangen. Barseghyan geeft een lange en hoge pass. Alamos geeft een lange en hoge pass. Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu schiet op doel. Spadoni bokst de bal weg.

28e minuut.
Alamos rent richting de bal. Alamos met een sublieme pass. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Firică de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pozytywni - MOV2 1:1

31e minuut.
Barseghyan verovert de bal door een tackle van achteren. Barseghyan geeft de bal voor. Okno kopt de bal weg. Smołkowicz rent richting de bal. Smołkowicz haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anapliotis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - MOV2 2:1

33e minuut.
Barseghyan passt de bal in één keer door. Rogina is nu in balbezit. Rogina passt de bal met de wreef. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Aranzábal onderschept slim de pass. Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Anapliotis rent richting de bal. Anapliotis geeft de bal voor. Okno springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Nicodin komt het veld opgelopen. Derlicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 52%, MOV2 48%.
Pozytywni - MOV2 2:1

48e minuut.
Derlicki passt de bal met de wreef. Barseghyan is nu in balbezit. Barseghyan passt de bal met de wreef. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nicodin geeft een lange en hoge pass. Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diamandopol krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Derlicki passt de bal met de wreef. Barseghyan rent richting de bal. Barseghyan passt de bal in één keer door. Okno rent richting de bal. Okno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sidibe de bal. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ratzinger passt de bal zonder na te denken. Alamos is nu in balbezit. Alamos probeert naar een medespeler te passen. Mitsikostas rent richting de bal. Mitsikostas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Okno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porras. Okno raakt geblesseerd tijdens het duel. Barseghyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sidibe probeert de bal met de borst te controleren. Okno is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Derlicki heeft problemen om de bal te vangen. Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas probeert naar een medespeler te passen. Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu schiet op doel. Spadoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ratzinger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mitsikostas de bal. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Derlicki rent richting de bal. Derlicki passt de bal met de wreef. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 41%, MOV2 59%.
Pozytywni - MOV2 2:1