Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:00
  • Competitiewedstrijd: Group C
  • Stadion: El Salvador Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 60000
El Salvador Pilipinas
Dominio mais Tactiek Brasil
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
72 gemiddelde waardering 71.6
formidable Schieten outstanding
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Penano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Curameng komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Paa passt de bal in één keer door. Curameng is nu in balbezit. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok onderschept slim de pass. Lontok schiet op doel. Rabí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Paa kopt de bal weg. Curameng is nu in balbezit. Curameng speelt de bal door. Lontok rent richting de bal. Lontok schiet op doel. Rabí bokst de bal weg.

32e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft de bal voor. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Tandoc is nu in balbezit. Tandoc passt de bal met de wreef. Lontok is nu in balbezit. Lontok haalt uit met een fantastische trap. Rabí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - Pilipinas 0:1

45e minuut.
Lontok passt de bal in één keer door. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobí. Tobí krijgt een gele kaart. Curameng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lontok neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rabí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 51%, Pilipinas 49%.
El Salvador - Pilipinas 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez met een snelle inworp. Orellana is nu in balbezit. Orellana geeft een lange en hoge pass. Valencia springt en kopt de bal. Tanghalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Véliz rent richting de bal. Véliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Salvador - Pilipinas 1:1

55e minuut.
Buitenspel voor Lontok. Goede buitenspelval van de verdediging. Contreras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Valencia kopt de bal weg. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz haalt uit met een fantastische trap. Tanghalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mendiola heeft problemen om de bal te vangen. Mendiola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orellana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chávez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 49%, Pilipinas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Salvador - Pilipinas 1:1