Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group C
  • Stadion: as-Saʻūdiyya
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 45012
as-Saʻūdiyya Costa Rica
Cinek Tactiek 5-3-2 (1.0)
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 63
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ra`d met de inworp. Farag geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Jawwad springt en kopt de bal. Gonzalin Miller bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanabria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drake speelt de bal door. Sulayman geeft de bal voor. Abd-al-Jawwad krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sulayman is nu in balbezit. Sulayman speelt de bal door. Villafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad onderschept slim de pass. Abd-al-Jawwad schiet op doel. Gonzalin Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sulayman rent richting de bal. Buitrago onderschept slim de pass. Buitrago passt de bal zonder na te denken. Moya is nu in balbezit. Moya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lascarez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ortíz springt en kopt de bal. Na`il maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Na`il trapt de bal weg. Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Villafuente de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sulayman geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Jawwad kopt de bal weg. Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti maakt een snoekduik en kopt de bal. Gonzalin Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria geeft een hoge lob. Muthanna geeft een hoge lob. Abd-al-Jawwad springt en kopt de bal. Gonzalin Miller bokst de bal weg.

39e minuut.
Lacayo geeft de bal voor. Drake rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abd-al-Mu`ti krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kassem geeft een hoge lob. Sanabria kopt de bal weg. Daar is Abd-al-Jawwad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Jawwad schiet op doel. Gonzalin Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 35%, Costa Rica 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
as-Saʻūdiyya - Costa Rica 0:0

52e minuut.
Caballero geeft een hoge lob. Inworp. Ra`d met een snelle inworp. Farag geeft een hoge lob. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Costa Rica 1:0

70e minuut.
Buitenspel voor Farag. Goede buitenspelval van de verdediging. Eudeline komt het veld opgelopen. Kamil komt het veld opgelopen. Abd-al-Ati komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Muthanna onderschept slim de pass. Muthanna speelt de bal door. Boughamni geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sanabria geeft de bal voor. Sulayman kopt de bal weg. Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kassem geeft de bal voor. Abd-al-Jawwad kopt de bal weg. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Costa Rica 2:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abd-al-Jawwad stond buitenspel. Khayri komt het veld opgelopen. Hamid komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Lacayo de bal. Eudeline geeft een lange en hoge pass. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Costa Rica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 47%, Costa Rica 53%.
as-Saʻūdiyya - Costa Rica 3:0