Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina Pilipinas
S C 3ATTAR - 4 Tactiek Mexico_test
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
81.2 gemiddelde waardering 70
brilliant Schieten formidable
incredible Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


4e minuut.
Curameng passt de bal zonder na te denken. Penano rent richting de bal. Wark-Meister maakt een afschuwelijke overtreding. Wark-Meister krijgt een gele kaart. Penano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Paa met de inworp. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella geeft een hoge lob. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Vella probeert naar een medespeler te passen. Fuse is nu in balbezit. Fuse geeft de bal voor. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard draait met de bal, schiet en ... Rivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bouchard geeft een lange en hoge pass. Larrauri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 1:0

11e minuut.
Penano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchetti rent richting de bal. Marchetti geeft een hoge lob. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 2:0

23e minuut.
Daco verovert de bal door een tackle van achteren. Wark-Meister rent richting de bal. Taposok geeft een hoge lob. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng draait met de bal, schiet en ... Tedesco bokst de bal weg.

25e minuut.
Hernes verovert de bal door een tackle van achteren. Hernes geeft een hoge lob. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 3:0

28e minuut.
Vella kopt de bal weg. Curameng is nu in balbezit. Lemuy begaat een overtreding. Lemuy krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bouchard rent richting de bal. Bouchard speelt de bal door. Daar is Taposok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri haalt uit met een fantastische trap. Rivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Larrauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrauri geeft een lange en hoge pass. Bouchard maakt een snoekduik en kopt de bal. Rivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 4:0

40e minuut.
Pagés met een sublieme pass. Wark-Meister speelt de bal door. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 5:0

41e minuut.
Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark-Meister passt de bal zonder na te denken. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri draait met de bal, schiet en ... Rivera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 6:0

45e minuut.
Pagés geeft de bal voor. Kolonisky rent richting de bal. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri draait met de bal, schiet en ... Rivera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 40%, Pilipinas 60%.
Argentina - Pilipinas 7:0

47e minuut.
Awitan rent richting de bal. Vella onderschept slim de pass. Larrazabal rent richting de bal. Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Vella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Untalan speelt de bal door. Patalinhug rent richting de bal. Patalinhug geeft een hoge lob. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Hernes is nu in balbezit. Awitan verovert de bal door een tackle van achteren. Awitan passt de bal in één keer door. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Buitenspel voor Larrauri. Goede buitenspelval van de verdediging. Giesso komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Larrazabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernes speelt de bal door. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel. Rivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 8:0

75e minuut.
Giesso kopt de bal weg. Daco probeert de bal aan de voet te houden. Wark-Meister is nu in balbezit. Wark-Meister schiet op doel. Rivera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Larrazabal kopt de bal weg. Paa met een sublieme pass. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 8:1

78e minuut.
Hernes kopt de bal weg. Lemuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy geeft een lange en hoge pass. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Rivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolonisky is nu in balbezit. Larrauri rent richting de bal. Larrauri schiet op doel. Rivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark-Meister is nu in balbezit. Wark-Meister geeft de bal voor. Larrauri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pagés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagés met een sublieme pass. Larrauri rent richting de bal. Larrauri haalt uit met een fantastische trap. Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Wark-Meister speelt de bal door. Pagés speelt de bal door. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri draait met de bal, schiet en ... Rivera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Pilipinas 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 35%, Pilipinas 65%.
Argentina - Pilipinas 9:1