Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 08:00
  • Competitiewedstrijd: Group D
  • Stadion: Việt Nam
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Việt Nam España
5-3-2(3) Tactiek THEKINGSOFSPAIN
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
78.3 gemiddelde waardering 81.1
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


3e minuut.
Tuấn Long kopt de bal weg. Hoàng Thành rent richting de bal. Cañamero begaat een overtreding. Cañamero krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Zautua kopt de bal weg. Klungelig pakt Minh Quốc de bal. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cañamero passt de bal in één keer door. Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual geeft de bal voor. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Trashorras is nu in balbezit. Trashorras probeert naar een medespeler te passen. Forcadell geeft een lange en hoge pass. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bùi Dương speelt de bal door. Trashorras kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka probeert naar een medespeler te passen. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua schiet op doel. Bùi Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 56%, España 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Việt Nam - España 0:0

46e minuut.
García de Antona komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual passt de bal zonder na te denken. Zautua rent richting de bal. Zautua schiet op doel. Bùi Dương probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - España 0:1

53e minuut.
Miñambres Pascual speelt de bal door. García de Antona rent richting de bal. Minh Quốc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García de Antona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cañamero wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Minh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka verovert de bal door een tackle van achteren. Orbaiz Lesaka passt de bal zonder na te denken. García de Antona rent richting de bal. García de Antona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Hoàng Thành kopt de bal weg. Tuấn Long rent richting de bal. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Long haalt uit met een fantastische trap. Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Trashorras rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Thành. Trashorras raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Hiếu komt het veld opgelopen. Nam Việt komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Trashorras kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka heeft problemen om de bal te vangen. Việt Bắc met een sublieme pass. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel. Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Miñambres Pascual speelt de bal door. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức geeft de bal voor. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Phương Đức passt de bal met de wreef. Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu passt de bal in één keer door. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esparza komt het veld opgelopen. Phương Đức raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gia Thiện komt het veld opgelopen. López Gutiérrez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 47%, España 53%.
Việt Nam - España 0:1