Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: Hayastan Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 57133
Hayastan Danmark
Hayastan1 Tactiek 4-4-2 meet
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
74.8 gemiddelde waardering 76.9
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


5e minuut.
Watt speelt de bal door. Andresen is nu in balbezit. Andresen passt de bal in één keer door. Ørnholt rent richting de bal. Ørnholt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chorekyan passt de bal met de wreef. Sommerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kasilyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avetissyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Watt kopt de bal weg. Boldt met een sublieme pass. Andresen met een sublieme pass. Ørnholt rent richting de bal. Ørnholt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Aznavour geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dybdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arentoft geeft de bal voor. Bredal krijgt zijn hoofd ertegen. Kaladjyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Haroutiunyan speelt de bal door. Watt verovert de bal door een tackle van achteren. Avetissyan speelt de bal door. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chorekyan rent richting de bal. Chorekyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Danmark 1:0

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Praahl niet meer kan verder spelen. Winther komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Sommerlund passt de bal met de wreef. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen geeft een lange en hoge pass. Ørnholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørnholt schiet op doel. Kaladjyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 41%, Danmark 59%.
Hayastan - Danmark 1:0

51e minuut.
Kasilyan met een sublieme pass. Avetissyan rent richting de bal. Watt begaat een overtreding. Watt krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Dybdal met een sublieme pass. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft geeft de bal voor. Bredal maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaladjyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hayastan - Danmark 1:1

59e minuut.
Kasilyan passt de bal zonder na te denken. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan passt de bal in één keer door. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Levyan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papalyan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Watt onderschept slim de pass. Watt geeft een lange en hoge pass. Haroutiunyan rent richting de bal. Ørnholt verovert de bal door een tackle van achteren. Ørnholt schiet op doel. Kaladjyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Fogsgaard speelt de bal door. Dybdal rent richting de bal. Dybdal passt de bal met de wreef. Ørnholt rent richting de bal. Ørnholt draait met de bal, schiet en ... Kaladjyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Andresen passt de bal met de wreef. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft geeft een hoge lob. Ørnholt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Danmark 1:2

80e minuut.
Andresen probeert naar een medespeler te passen. Dybdal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papalyan. Papalyan krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Papalyan is nu in balbezit. Boldt begaat een overtreding. Boldt krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Boldt probeert naar een medespeler te passen. Dybdal is nu in balbezit. Dybdal speelt de bal door. Daar is Bredal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andresen. Levyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasilyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Levyan kopt de bal weg. Fogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan onderschept slim de pass. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 49%, Danmark 51%.
Hayastan - Danmark 1:2