Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 18:59
  • Competitiewedstrijd: Group F
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 73283
Colombia Brasil
Amazonas_4321 Tactiek wulkan
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
76.4 gemiddelde waardering 84.2
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen magisch


2e minuut.
Segura kopt de bal weg. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda passt de bal in één keer door. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá haalt uit met een fantastische trap. Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Navajas speelt de bal door. Cepeda rent richting de bal. del Toro begaat een overtreding. del Toro krijgt een gele kaart.

12e minuut.
del Toro speelt de bal door. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário onderschept slim de pass. Incendiário schiet op doel. Paal! Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Segura de bal. Incendiário rent richting de bal. Incendiário speelt de bal door. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco is nu in balbezit. Incendiário rent richting de bal. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Leiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia 57%, Brasil 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colombia - Brasil 0:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Navajas met een sublieme pass. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda geeft een hoge lob. Villegas rent richting de bal. Villegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machida. Cepeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Abello komt het veld opgelopen. Ariza komt het veld opgelopen. Suesca komt het veld opgelopen. Sosa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cepeda met een sublieme pass. Daar is Abello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lua krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Abello raakt geblesseerd tijdens het duel. Robledo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villegas kopt de bal weg. del Toro heeft problemen om de bal te vangen. Suesca is nu in balbezit. Suesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Brasil 1:0

66e minuut.
Inworp. Sanches komt het veld opgelopen. Rolim komt het veld opgelopen. Santos komt het veld opgelopen. Correia de Melo Jasinski komt het veld opgelopen. Graffite komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lua neemt vlug de vrije trap. Ariza kopt de bal weg. Sanches geeft een lange en hoge pass. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Leiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Abello passt de bal zonder na te denken. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda passt de bal in één keer door. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ... Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia 52%, Brasil 48%.
Colombia - Brasil 1:0