Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-31 16:00
  • Competitiewedstrijd: Group F
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32808
Paraguay South Africa
Albichot@ Tactiek Commodore 64
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
68.9 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
López is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Fredericks ... Strafschop! López is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López neemt de penalty, wat een uithaal! Ludick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - South Africa 1:0

9e minuut.
Cook rent richting de bal. López onderschept slim de pass. López passt de bal zonder na te denken. Marín rent richting de bal. Marín haalt uit met een fantastische trap. Ludick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kalaka rent richting de bal. Jolay onderschept slim de pass. Chansa verovert de bal door een tackle van achteren. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Balbuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Godoy met de inworp. Marín rent richting de bal. Mdledle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mdledle krijgt een gele kaart. Marín raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Godoy met een snel genomen vrije trap. Canteros krijgt zijn hoofd ertegen. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cook heeft problemen om de bal te vangen. López rent richting de bal. López schiet op doel. Ludick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller passt de bal zonder na te denken. Jolay onderschept slim de pass. Chansa is nu in balbezit. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Balbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argüello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lovera speelt de bal door. López rent richting de bal. López schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kalaka rent richting de bal. Campuzano verovert de bal door een tackle van achteren. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Balbuena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zarza komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Mdledle speelt de bal door. Chikoya is nu in balbezit. Chikoya passt de bal in één keer door. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel. Balbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Campuzano de bal. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paraguay - South Africa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 52%, South Africa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paraguay - South Africa 1:1

46e minuut.
Kotoane komt het veld opgelopen. Denis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chansa rent richting de bal. Jolay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chansa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chikoya met een snel genomen vrije trap. Kalaka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Roskruge kopt de bal weg. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera passt de bal zonder na te denken. Marín rent richting de bal. Marín haalt uit met een fantastische trap. Ludick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Canteros verovert de bal door een tackle van achteren. Roskruge is nu in balbezit. Canteros onderschept slim de pass. Canteros draait met de bal, schiet en ... Ludick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - South Africa 2:1

65e minuut.
Holloway komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kotoane met een snelle inworp. Holloway is nu in balbezit. Holloway passt de bal in één keer door. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Chikoya probeert naar een medespeler te passen. Schiller rent richting de bal. Schiller passt de bal zonder na te denken. Chansa rent richting de bal. Chansa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holloway is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paraguay - South Africa 2:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schiller met de inworp. Chikoya is nu in balbezit. Chikoya geeft een lange en hoge pass. Holloway krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Argüello passt de bal in één keer door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros onderschept slim de pass. Canteros draait met de bal, schiet en ... Ludick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - South Africa 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 61%, South Africa 39%.
Paraguay - South Africa 3:2