Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group H
  • Stadion: Shqipëria Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Shqipëria USA
ALB24 Tactiek T523Lc
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
76.3 gemiddelde waardering 77.1
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
Karteri passt de bal met de wreef. Revaj is nu in balbezit. Todd rent richting de bal. Revaj onderschept slim de pass. Revaj geeft de bal voor. Obrzut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Avren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesko geeft de bal voor. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Golemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Garfield kopt de bal weg. Avren met een sublieme pass. Cancela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko met een sublieme pass. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mesko zal de hoekschop nemen. Cancela springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - USA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 51%, USA 49%.
Shqipëria - USA 0:1

57e minuut.
Revaj rent richting de bal. Revaj passt de bal in één keer door. Çoniku rent richting de bal. Çoniku geeft een hoge lob. Merkaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shqipëria - USA 1:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fregosi komt het veld opgelopen. Radzinsky komt het veld opgelopen. Garlick komt het veld opgelopen. Ajdinaj komt het veld opgelopen. Abdyli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Dunst komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dunst probeert naar een medespeler te passen. Fregosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregosi met een sublieme pass. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap. Isai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Çoniku rent richting de bal. Çoniku passt de bal met de wreef. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj geeft de bal voor. Merkaj maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Peraj onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fregosi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peraj. Peraj krijgt een gele kaart. Fregosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Zeqo komt het veld opgelopen. Garlick komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Revaj geeft de bal voor. Merkaj rent richting de bal. Gentry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merkaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merkaj neemt de penalty, wat een uithaal! Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

84e minuut.
Garfield speelt de bal door. Fregosi rent richting de bal. Fregosi geeft een lange en hoge pass. Radzinsky springt en kopt de bal. Isai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Merkaj is nu in balbezit. Muhlenberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merkaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Merkaj neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Obrzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 49%, USA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shqipëria - USA 1:1