Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group H
  • Stadion: Kazakhstán Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 49911
Kazakhstán Nippon
sushi Tactiek Japan
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 69.4
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Yasuda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kajiyama komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Reiherd geeft de bal voor. Kazhigaliev kopt de bal weg. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - Nippon 1:0

18e minuut.
Kurihara rent richting de bal. Balaev onderschept slim de pass. Balaev geeft een hoge lob. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov schiet op doel. Tomita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Watanabe is nu in balbezit. Kazhigaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Kajiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov verovert de bal door een tackle van achteren. Kusnetzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mijata geeft de bal voor. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Loginov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imankulov met de inworp. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev schiet op doel. Watanabe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Imankulov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazhigaliev kan de bal niet met de borst controleren. Watanabe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kazhigaliev raakt geblesseerd tijdens het duel. Kusnetzov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomita bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán 51%, Nippon 49%.
Kazakhstán - Nippon 1:0

53e minuut.
Inworp. Ienaga met de inworp. Kina rent richting de bal. Kina geeft een hoge lob. Kurihara springt en kopt de bal. Nurakhmetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Yevtigneev geeft een lange en hoge pass. Kurihara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balaev. Balaev krijgt een gele kaart. Kurihara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kina wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Koga geeft een lange en hoge pass. Yevtigneev kopt de bal weg. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka schiet op doel. Nurakhmetov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kusnetzov rent richting de bal. Kajiyama onderschept slim de pass. Kajiyama passt de bal zonder na te denken. Kina probeert naar een medespeler te passen. Naruoka is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kina rent richting de bal. Balaev onderschept slim de pass. Mijata verovert de bal door een tackle van achteren. Mijata geeft een lange en hoge pass. Naruoka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kazakhstán - Nippon 1:1

88e minuut.
Kurihara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kina de bal. Kina passt de bal in één keer door. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka draait met de bal, schiet en ... Nurakhmetov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oniki is nu in balbezit. Oniki haalt uit met een fantastische trap. Nurakhmetov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - Nippon 1:2

89e minuut.
Kazhigaliev met een sublieme pass. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naruoka. Naruoka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán 78%, Nippon 22%.
Kazakhstán - Nippon 1:2