Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország India
Gulyás > Curry Tactiek Bali
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
80.6 gemiddelde waardering 71.1
incredible Schieten formidable
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


5e minuut.
Shaukat speelt de bal door. Engineer bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Engineer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shrirang neemt de penalty, wat een uithaal! Fóris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

8e minuut.
Pavan is nu in balbezit. Török verovert de bal door een tackle van achteren. Török geeft de bal voor. Tüske is nu in balbezit. Tüske schiet op doel. Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Oravecz passt de bal zonder na te denken. Váczi rent richting de bal. Váczi passt de bal in één keer door. Tüske is nu in balbezit. Tüske schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Inworp. Selymes met een snelle inworp. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Török springt en kopt de bal. Phadnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Tüske is nu in balbezit. Nayak verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - India 1:0

25e minuut.
Phadnis probeert naar een medespeler te passen. Váczi kopt de bal weg. Nayak rent richting de bal. Török onderschept slim de pass. Török schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Váczi is nu in balbezit. Harshvardhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Váczi zijn tegenspeler op de grond. Váczi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Yashodhan kopt de bal weg. Shaukat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oravecz zijn tegenspeler op de grond. Oravecz krijgt een gele kaart. Shaukat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harshvardhan met een snel genomen vrije trap. Engineer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Váczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váczi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Török de bal. Török draait met de bal, schiet en ... Phadnis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - India 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 41%, India 59%.
Magyarország - India 2:0

48e minuut.
Bakonyi kopt de bal weg. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi passt de bal in één keer door. Török is nu in balbezit. Török schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kubatov is nu in balbezit. Kubatov passt de bal zonder na te denken. Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske haalt uit met een fantastische trap. Phadnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - India 3:0

54e minuut.
Kabra geeft een lange en hoge pass. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shrirang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shrirang zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - India 3:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arora komt het veld opgelopen. Inworp. Ambar komt het veld opgelopen. Mányoki komt het veld opgelopen. Vijay komt het veld opgelopen. Nyilasi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Srikrisna onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selymes met een snelle inworp. Nyilasi geeft een lange en hoge pass. Tüske maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bakonyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vijay de bal. Mányoki begaat een overtreding. Vijay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kovári komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Domján geeft de bal voor. Török kopt de bal weg. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes geeft een lange en hoge pass. Török maakt een snoekduik en kopt de bal. Phadnis bokst de bal weg. Kovári rent richting de bal. Kovári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - India 4:1

79e minuut.
Shaukat passt de bal in één keer door. Shrirang is nu in balbezit. Balogh onderschept slim de pass. Arora verovert de bal door een tackle van achteren. Arora haalt uit met een fantastische trap. Fóris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Török is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Selymes neemt de hoekschop. Török maakt een snoekduik en kopt de bal. Phadnis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - India 5:1

90e minuut.
Shrirang speelt de bal door. Shaukat heeft problemen om de bal te vangen. Domján maakt een afschuwelijke overtreding. Domján krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 41%, India 59%.
Magyarország - India 5:1