Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group K
  • Stadion: Ukraina Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50592
Ukraina Canada
5-4-1 Tactiek Canada 5-2-1-2
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
71.9 gemiddelde waardering 68.4
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


11e minuut.
Kornilenko onderschept slim de pass. Kornilenko passt de bal in één keer door. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - Canada 1:0

14e minuut.
Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay onderschept slim de pass. Bellavance maakt een afschuwelijke overtreding. Hay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Meuleman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sivukha komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov passt de bal met de wreef. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda geeft de bal voor. Bidnenko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rukavytsya maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bidnenko kopt de bal weg. Daar is Garvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiboroda onderschept slim de pass. Maiboroda schiet op doel. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klungelig pakt Wilkinson de bal. Sivukha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilkinson. Wilkinson krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rukavytsya met de inworp. Kornilenko is nu in balbezit. Kornilenko passt de bal zonder na te denken. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina 36%, Canada 64%.
Ukraina - Canada 1:0

46e minuut.
Sobol` komt het veld opgelopen. O`Neal komt het veld opgelopen. Fisher komt het veld opgelopen. Melaschenko komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hay met een sublieme pass. Dorokhov heeft problemen om de bal te vangen. Dorokhov passt de bal zonder na te denken. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko schiet op doel. Miloklizovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hay met een sublieme pass. Melaschenko is nu in balbezit. De Palma rent richting de bal. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sobol` verovert de bal door een tackle van achteren. Allison is nu in balbezit. Sobol` begaat een overtreding. Allison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meuleman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sobol` met een sublieme pass. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov passt de bal zonder na te denken. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Akymenko met een snelle inworp. Bellavance is nu in balbezit. Sivukha maakt een afschuwelijke overtreding. Sivukha krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Meuleman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gavryushov komt het veld opgelopen. Rukavytsya maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Melaschenko kopt de bal weg. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko schiet op doel. Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Miloklizovic speelt de bal door. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya onderschept slim de pass. Rukavytsya geeft een lange en hoge pass. Melaschenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Miloklizovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bidnenko springt en kopt de bal. Miloklizovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
O`Neill geeft de bal voor. Dandy is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Akymenko ... Strafschop! Akymenko krijgt een gele kaart. Dandy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dandy neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ukraina - Canada 1:1

89e minuut.
Sivukha speelt de bal door. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya geeft een lange en hoge pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel. Miloklizovic bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina 39%, Canada 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ukraina - Canada 1:1