Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group K
  • Stadion: Canada Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 58526
Canada Ukraina
5-1-2-1-1 (1.0) Tactiek 5-4-1
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
66.2 gemiddelde waardering 70.7
very good Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Radzinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman geeft een hoge lob. Allison maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Ukraina 1:0

11e minuut.
Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya passt de bal zonder na te denken. Dorokhov met een sublieme pass. Bendowskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendowskyi schiet op doel. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kondrashchenko neemt de hoekschop. Bendowskyi springt en kopt de bal. Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Labatt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobol` met een snelle inworp. Dorokhov is nu in balbezit. Dorokhov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivukha komt het veld opgelopen. Melaschenko komt het veld opgelopen. Kornilenko komt het veld opgelopen. Krasnoperov komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Radzinski de bal onder controle te krijgen. Melaschenko kopt de bal weg. Bendowskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendowskyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canada - Ukraina 1:1

32e minuut.
Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya speelt de bal door. Hay geeft een lange en hoge pass. Bendowskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendowskyi haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic bokst de bal weg.

39e minuut.
Buitenspel voor Meuleman. Goede buitenspelval van de verdediging. Podrobakha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De Palma rent richting de bal. Bendowskyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bendowskyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Labatt is nu in balbezit. Sivukha onderschept slim de pass. Sivukha probeert naar een medespeler te passen. Bendowskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendowskyi draait met de bal, schiet en ... Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 63%, Ukraina 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canada - Ukraina 1:1

49e minuut.
DeRosario verovert de bal door een tackle van achteren. DeRosario speelt de bal door. Despatie speelt de bal door. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bendowskyi rent richting de bal. Bendowskyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Kornilenko is nu in balbezit. Kornilenko geeft een hoge lob. Bendowskyi rent richting de bal. Bendowskyi draait met de bal, schiet en ... Miloklizovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Manning geeft een hoge lob. Sivukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivukha geeft een lange en hoge pass. Bendowskyi springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meuleman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radzinski geeft een lange en hoge pass. Allison maakt een snoekduik en kopt de bal. Litvinov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Ukraina 2:1

70e minuut.
Wilkinson geeft de bal voor. Allison rent richting de bal. Hay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Allison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meuleman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kornilenko probeert de bal met de borst te controleren. Kornilenko probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko heeft problemen om de bal te vangen. Bendowskyi is nu in balbezit. Bendowskyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Meuleman rent richting de bal. Meuleman probeert naar een medespeler te passen. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison schiet op doel. Litvinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 63%, Ukraina 37%.
Canada - Ukraina 2:1