Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: Slovensko Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 60000
Slovensko Suomi
Slovensko1 Tactiek V.M.P.
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
78.7 gemiddelde waardering 82.4
incredible Schieten incredible
incredible Passen brilliant
incredible Verdedigen brilliant


10e minuut.
Soukkanen speelt de bal door. Vedentaka heeft problemen om de bal te vangen. Vedentaka passt de bal zonder na te denken. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki schiet op doel. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Liimatta speelt de bal door. Kirschner verovert de bal door een tackle van achteren. Vedentaka is nu in balbezit. Vedentaka geeft een hoge lob. Saarijoki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Soukkanen rent richting de bal. Soukkanen speelt de bal door. Vedentaka is nu in balbezit. Vedentaka geeft een lange en hoge pass. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vedentaka is nu in balbezit. Vedentaka geeft een hoge lob. Daar is Lokatoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola haalt uit met een fantastische trap. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Pyhälahti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muráň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verba geeft een hoge lob. Ulej maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bumbera de bal. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko 51%, Suomi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko - Suomi 0:0

47e minuut.
Bumbera verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbera passt de bal met de wreef. Roháč is nu in balbezit. Roháč schiet op doel. Pirttikoski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Suomi 1:0

50e minuut.
Liimatta geeft de bal voor. Saarijoki kopt de bal weg. Tuokkola rent richting de bal. Ťapko rent richting de bal. Tuokkola verovert de bal door een tackle van achteren. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vedentaka passt de bal met de wreef. Saarijoki rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vedentaka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saarijoki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Vedentaka heeft problemen om de bal te vangen. Soukkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukkanen met een sublieme pass. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Nikitin komt het veld opgelopen. Hannula komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitin is nu in balbezit. Ulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Lokatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokatoš geeft de bal voor. Roháč rent richting de bal. Roháč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Suomi 2:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dominik komt het veld opgelopen. Verba met een snelle inworp. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Muráň geeft een hoge lob. Dominik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Suomi 3:0

74e minuut.
Kirschner geeft een lange en hoge pass. Muráň rent richting de bal. Muráň geeft een lange en hoge pass. Dominik rent richting de bal. Dominik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Welling komt het veld opgelopen. Kardoš komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Soukkanen probeert naar een medespeler te passen. Welling rent richting de bal. Welling met een sublieme pass. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel. Romančík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
Muráň rent richting de bal. Muráň passt de bal met de wreef. Verba geeft een lange en hoge pass. Dominik is nu in balbezit. Dominik draait met de bal, schiet en ... Pirttikoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Liimatta onderschept slim de pass. Verba rent richting de bal. Verba passt de bal zonder na te denken. Muráň geeft de bal voor. Kardoš krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pirttikoski met een sublieme pass. Welling is nu in balbezit. Welling geeft een lange en hoge pass. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kirschner probeert naar een medespeler te passen. Muráň rent richting de bal. Muráň passt de bal met de wreef. Dominik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko 46%, Suomi 54%.
Slovensko - Suomi 3:0