Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 12:00
  • Competitiewedstrijd: Group N
  • Stadion: Moldova Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Moldova Hrvatska
1. 5.3.2. Tactiek Async442
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
78.4 gemiddelde waardering 80.5
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen outstanding


10e minuut.
Sladoje probeert naar een medespeler te passen. Lucinschi geeft de bal voor. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari geeft een hoge lob. Iabanji maakt een snoekduik en kopt de bal. Pifat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bordeniuc met een sublieme pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović maakt een afschuwelijke overtreding. Vukajlović krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bordeniuc geeft de bal voor. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji passt de bal in één keer door. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Iabanji onderschept slim de pass. Badrić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iabanji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blajinu met een snel genomen vrije trap. Iabanji maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Hrvatska 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Raţă de bal. Raţă geeft een lange en hoge pass. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari draait met de bal, schiet en ... Pifat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Blajinu kopt de bal weg. Lucinschi speelt de bal door. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari draait met de bal, schiet en ... Pifat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Hrvatska 2:0

43e minuut.
Šešelj met een sublieme pass. Šofranac is nu in balbezit. Šofranac passt de bal met de wreef. Deak rent richting de bal. Deak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă geeft een hoge lob. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Pifat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Hrvatska 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova 47%, Hrvatska 53%.
Moldova - Hrvatska 3:0

48e minuut.
Iţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţă geeft een hoge lob. Kokorus is nu in balbezit. Cojucari onderschept slim de pass. Cojucari haalt uit met een fantastische trap. Pifat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šofranac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj geeft een hoge lob. Deak krijgt zijn hoofd ertegen. Goreţchi bokst de bal weg.

55e minuut.
Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cojucari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arhiv komt het veld opgelopen. Blajinu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iabanji krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Šešelj met een sublieme pass. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţă begaat een overtreding. Deak raakt geblesseerd tijdens het duel. Šofranac komt bij de bal en schiet. Goreţchi bokst de bal weg. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Hrvatska 3:1

65e minuut.
Neretljak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maršić komt het veld opgelopen. Fajfer komt het veld opgelopen. Durbailo komt het veld opgelopen. Ursachi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Šoštarić komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Fajfer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Avramović komt het veld opgelopen. Ursachi kopt de bal weg. Lucinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šofranac. Šofranac krijgt een gele kaart. Lucinschi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Lucinschi is nu in balbezit. Sladoje onderschept slim de pass. Sladoje geeft de bal voor. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer schiet op doel. De bal raakt de paal. Goreţchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Raţă verovert de bal door een tackle van achteren. Raţă met een sublieme pass. Arhiv probeert naar een medespeler te passen. Ursachi rent richting de bal. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durbailo rent richting de bal. Kaćera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaćera krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoje rent richting de bal. Ursachi onderschept slim de pass. Ursachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Hrvatska 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova 54%, Hrvatska 46%.
Moldova - Hrvatska 4:1