Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 08:59
  • Competitiewedstrijd: Group N
  • Stadion: Hong Kong Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 54656
Hong Kong Misr
ho1 Tactiek Memnon
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
64.6 gemiddelde waardering 71.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Kai Chung speelt de bal door. Godfred rent richting de bal. Yunus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yunus krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Godfred met een sublieme pass. Hon Wang is nu in balbezit. El-Merghany bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Wang schiet op doel. El Ghandour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Wing Hong kopt de bal weg. Cheuk Fung met een sublieme pass. Inworp. Gawdat met de inworp. Abu al Khayr geeft een lange en hoge pass. Kin Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
El-Merghany probeert naar een medespeler te passen. Yiu Lun rent richting de bal. Zahid verovert de bal door een tackle van achteren. Zahid geeft een hoge lob. El-Atrash springt en kopt de bal. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Wei met de inworp. El-Merghany met een sublieme pass. Wei is nu in balbezit. Wei geeft een hoge lob. Godfred krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Misr 1:0

33e minuut.
Gawdat passt de bal in één keer door. Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft de bal voor. Yunus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hong Kong - Misr 1:1

37e minuut.
Zahid met een sublieme pass. El-Atrash rent richting de bal. Ngo Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Hei Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Hei Man de bal. Hei Man geeft een lange en hoge pass. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. El-Merghany onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kai Chung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hon Wang maakt een snoekduik en kopt de bal. El Ghandour bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 59%, Misr 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong - Misr 1:1

48e minuut.
Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid geeft een hoge lob. Daar is Hei Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus rent richting de bal. Yunus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Misr 1:2

48e minuut.
Kai Chung met een sublieme pass. Yunlong rent richting de bal. Yunlong geeft de bal voor. Daar is Zahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahid geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yunus is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Misr 1:3

54e minuut.
Gawdat kopt de bal weg. Abu al Khayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu al Khayr passt de bal met de wreef. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Godfred is nu in balbezit. Yunus verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Wing Hong zijn tegenspeler op de grond. Wing Hong krijgt een gele kaart.

57e minuut.
El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Yunlong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zahid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yunus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Misr 1:4

61e minuut.
Gawdat geeft een hoge lob. Yunus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wing Hong. Yunus raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawdat komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Yiu Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Zahid probeert naar een medespeler te passen. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Kin Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Misr 1:5

69e minuut.
Abu al Khayr speelt de bal door. Yunlong rent richting de bal. Yunlong passt de bal in één keer door. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 50%, Misr 50%.
Hong Kong - Misr 1:5