Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: Nederland Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 53501
Nederland België
We advance Tactiek Poging 4
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
77 gemiddelde waardering 84.1
formidabel Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen briljant
wonderbaarlijk Verdedigen magisch


7e minuut.
Dusenne is nu in balbezit. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vervaet geeft een hoge lob. Dusenne maakt een snoekduik en kopt de bal. Huygens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kemper is nu in balbezit. Van de Vyver legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kemper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Kruyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Verdyck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - België 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 66%, België 34%.
Nederland - België 1:0

46e minuut.
Van Hauwaert komt het veld opgelopen. Francq komt het veld opgelopen. Boskamp komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Tuerlinckx passt de bal in één keer door. Francq rent richting de bal. Francq draait met de bal, schiet en ... Boskamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koopal verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hauwaert geeft de bal voor. Francq springt en kopt de bal. Boskamp bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schoenaker komt het veld opgelopen. Van Hauwaert met een snelle inworp. Vervaet geeft de bal voor. Francq krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind passt de bal met de wreef. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... Verdyck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - België 2:0

56e minuut.
Eijkenbroek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx passt de bal in één keer door. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne draait met de bal, schiet en ... Boskamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - België 2:1

62e minuut.
Vandereet komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vandereet probeert naar een medespeler te passen. Van Hauwaert met een sublieme pass. Bergh met een sublieme pass. Francq is nu in balbezit. Francq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bergh speelt de bal door. Van Hauwaert is nu in balbezit. Van Hauwaert passt de bal zonder na te denken. Vandereet is nu in balbezit. Vandereet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bergh met een sublieme pass. Van Hauwaert rent richting de bal. Van Hauwaert passt de bal met de wreef. Bergh geeft de bal voor. Vandereet springt en kopt de bal. Boskamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Vervaet passt de bal in één keer door. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh passt de bal zonder na te denken. Francq rent richting de bal. Francq haalt uit met een fantastische trap. Boskamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Vervaet is nu in balbezit. Lagarde verovert de bal door een tackle van achteren. Lagarde geeft een hoge lob. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek schiet op doel. Verdyck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Van Hauwaert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tuerlinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuerlinckx geeft een hoge lob. Francq krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boskamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 63%, België 37%.
Nederland - België 2:1