Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Team Tsubasa Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Team Tsubasa MaliniakTeam
taktyka2 Tactiek Yamachama
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
67.3 gemiddelde waardering 69.5
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Balaev onderschept slim de pass. Rolha rent richting de bal. Chętny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rolha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolha legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - MaliniakTeam 1:0

10e minuut.
Buzdugan geeft een lange en hoge pass. Rolha kopt de bal weg. Balsam rent richting de bal. Stjepić onderschept slim de pass. Stjepić haalt uit met een fantastische trap. Feltscher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Śliż geeft de bal voor. Maliniak is nu in balbezit. Piaseczny maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Piaseczny moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Piaseczny schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Arrarte kopt de bal weg. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balaev. Gumienny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gumienny met een snel genomen vrije trap. Daar is Balaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharan rent richting de bal. Sharan schiet op doel. Feltscher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - MaliniakTeam 2:0

26e minuut.
Śliż rent richting de bal. Śliż met een sublieme pass. Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash draait met de bal, schiet en ... Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Gumienny de bal. bin Ramli met een sublieme pass. Klungelig pakt Zdunik de bal. Zdunik geeft een hoge lob. Maliniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
bin Ramli met een sublieme pass. Zdunik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrarte. Arrarte krijgt een gele kaart.

41e minuut.
bin Ramli bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli passt de bal met de wreef. Zdunik geeft een lange en hoge pass. Al Gobash krijgt zijn hoofd ertegen. Borubar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - MaliniakTeam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 44%, MaliniakTeam 56%.
Team Tsubasa - MaliniakTeam 2:1

48e minuut.
Balsam speelt de bal door. Na een snelle pass probeert bin Ramli de bal onder controle te krijgen. Śliż met een sublieme pass. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliż passt de bal in één keer door. bin Ramli geeft een hoge lob. Al Gobash is nu in balbezit. Al Gobash schiet op doel. Borubar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Śliż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliż passt de bal in één keer door. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Engelbrecht komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zdunik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Śliż de bal. Śliż geeft een lange en hoge pass. Maliniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Tsubasa - MaliniakTeam 2:2

66e minuut.
Śliż passt de bal in één keer door. Maliniak is nu in balbezit. Hirsch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hirsch krijgt een gele kaart. Maliniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Maliniak neemt de penalty, wat een uithaal! Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sharan heeft problemen om de bal te vangen. Chętny rent richting de bal. Chętny geeft de bal voor. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Śliż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliż geeft de bal voor. Al Gobash maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - MaliniakTeam 2:3

70e minuut.
Miodek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. bin Ramli met de inworp. Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliż geeft een lange en hoge pass. Miodek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - MaliniakTeam 2:4

86e minuut.
Śliż rent richting de bal. Śliż geeft een lange en hoge pass. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek draait met de bal, schiet en ... Borubar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - MaliniakTeam 2:5

87e minuut.
Rolha met een sublieme pass. Sharan heeft problemen om de bal te vangen. bin Ramli begaat een overtreding. bin Ramli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 53%, MaliniakTeam 47%.
Team Tsubasa - MaliniakTeam 2:5