Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Friends Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13844
Sverige Costa Rica
Sweden 2 Tactiek 5-3-2 (1.0)
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
76.3 gemiddelde waardering 62.5
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Androver passt de bal in één keer door. Lacayo heeft problemen om de bal te vangen. Liedholm rent richting de bal. Liedholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 1:0

3e minuut.
Kennysson passt de bal met de wreef. Dagerlund met een sublieme pass. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 2:0

7e minuut.
Daar is Johnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kennysson rent richting de bal. Androver onderschept slim de pass. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kennysson geeft een lange en hoge pass. Liljefors is nu in balbezit. Androver legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Androver krijgt een gele kaart. Liljefors raakt geblesseerd tijdens het duel. Johnsson neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 3:0

15e minuut.
Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund geeft de bal voor. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 4:0

18e minuut.
Dagerlund passt de bal zonder na te denken. Liedholm rent richting de bal. Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors verovert de bal door een tackle van achteren. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bergström geeft de bal voor. Buitrago probeert de bal met de borst te controleren. Buitrago passt de bal in één keer door. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. Tegnér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kennysson is nu in balbezit. Kennysson passt de bal zonder na te denken. Öijer met een sublieme pass. Liljefors rent richting de bal. Liljefors schiet op doel. Gonzalin Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund passt de bal in één keer door. Öijer geeft de bal voor. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kennysson onderschept slim de pass. Kennysson met een sublieme pass. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 5:0

35e minuut.
Bergström probeert naar een medespeler te passen. Buitrago is nu in balbezit. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund geeft een hoge lob. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalin Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 6:0

40e minuut.
Liedholm speelt de bal door. Liljefors rent richting de bal. Johnsson rent richting de bal. Johnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige 42%, Costa Rica 58%.
Sverige - Costa Rica 7:0

46e minuut.
Lascarez probeert naar een medespeler te passen. Sanabria controleert de bal met de borst. Sanabria passt de bal in één keer door. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson schiet op doel. Gonzalin Miller bokst de bal weg.

48e minuut.
Dagerlund passt de bal in één keer door. Öijer speelt de bal door. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson schiet op doel. Gonzalin Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 8:0

49e minuut.
Grundel komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Jildenkrans komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Öijer rent richting de bal. Öijer passt de bal zonder na te denken. Jildenkrans is nu in balbezit. Jildenkrans schiet op doel. Gonzalin Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 9:0

53e minuut.
Villafuente met een sublieme pass. Jildenkrans is nu in balbezit. Villafuente rent richting de bal. Jildenkrans rent richting de bal. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Liljefors rent richting de bal. Liljefors draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 10:0

55e minuut.
Inworp. Ingolfsson komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Öijer probeert naar een medespeler te passen. Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans verovert de bal door een tackle van achteren. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Mahoney controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hede komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lascarez met de inworp. Öijer met een sublieme pass. Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson schiet op doel. Gonzalin Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Costa Rica 11:0

70e minuut.
Mahoney springt en kopt de bal. Tegnér met een sublieme pass. Ingolfsson kopt de bal weg. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström verovert de bal door een tackle van achteren. Bergström geeft een hoge lob. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige 33%, Costa Rica 67%.
Sverige - Costa Rica 11:0