Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Gradol team KKS Ostrovia
maja Tactiek OSTRO_PO_SWOJE
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
59.1 gemiddelde waardering 50
formidable Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
do Paraná bereikt de bal nog maar net als eerste. do Paraná speelt de bal door. Sigurdsson probeert naar een medespeler te passen. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
do Paraná raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hrovatin komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Facino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Germann met een snelle inworp. Aramburú rent richting de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Aramburú is nu in balbezit. Aramburú passt de bal zonder na te denken. Porto rent richting de bal. Porto draait met de bal, schiet en ... Lugo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - KKS Ostrovia 1:0

29e minuut.
MacPhedron met een snelle inworp. Písecký is nu in balbezit. Písecký met een sublieme pass. Giuly is nu in balbezit. Giuly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - KKS Ostrovia 1:1

32e minuut.
Soukkala verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson geeft de bal voor. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fontanella geeft een lange en hoge pass. Daar is MacPhedron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germann probeert naar een medespeler te passen. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Germann speelt de bal door. Aramburú is nu in balbezit. Habuš maakt een afschuwelijke overtreding. Aramburú raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pătra wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Porto rent richting de bal. Boczkowski rent richting de bal. Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Porto haalt uit met een fantastische trap. Lugo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - KKS Ostrovia 2:1

44e minuut.
Sigurdsson is nu in balbezit. Porto rent richting de bal. Radke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porto raakt geblesseerd tijdens het duel. Pătra wilt de vrije trap nemen. Lugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aramburú is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 35%, KKS Ostrovia 65%.
Gradol team - KKS Ostrovia 2:1

53e minuut.
Boczkowski passt de bal met de wreef. Hennig met een sublieme pass. Facino geeft de bal voor. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hrovatin met een snelle inworp. Germann geeft een hoge lob. Lisov is nu in balbezit. Porto onderschept slim de pass. Porto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - KKS Ostrovia 3:1

60e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú passt de bal in één keer door. Hennig probeert naar een medespeler te passen. Aramburú rent richting de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reuser komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hennig speelt de bal door. Pătra rent richting de bal. Pătra passt de bal zonder na te denken. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto schiet op doel. Lugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morles komt het veld opgelopen. Potapov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lisov geeft een hoge lob. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký passt de bal in één keer door. Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tol geeft de bal voor. Giovennazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - KKS Ostrovia 3:2

83e minuut.
Boczkowski is nu in balbezit. Germann onderschept slim de pass. Germann geeft een lange en hoge pass. Porto rent richting de bal. Porto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Porto passt de bal in één keer door. Habuš rent richting de bal. Potapov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potapov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 34%, KKS Ostrovia 66%.
Gradol team - KKS Ostrovia 3:2