Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Plac Centralny
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Centrum Nowa-Huta Edson Team
lol 5def Tactiek Bulbasaur
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.1 gemiddelde waardering 72.6
excellent Schieten outstanding
formidable Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


12e minuut.
de Melo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Domaszewski met een snelle inworp. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Papalyan rent richting de bal. Fakadej onderschept slim de pass. Fakadej geeft de bal voor. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft de bal voor. bin Husin bokst de bal weg.

20e minuut.
Martínez Bartolomé passt de bal zonder na te denken. Fakadej met een sublieme pass. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een hoge lob. Borjas krijgt zijn hoofd ertegen. bin Husin bokst de bal weg. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Edson Team 0:1

23e minuut.
Borjas met een sublieme pass. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een hoge lob. Vivaldo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chromik met een snelle inworp. Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu passt de bal met de wreef. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... bin Husin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Papalyan kopt de bal weg. Inworp. Domaszewski met een snelle inworp. Zakiroğlu geeft een hoge lob. Vivaldo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vivaldo passt de bal zonder na te denken. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz passt de bal zonder na te denken. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap. bin Husin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... bin Husin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

45e minuut.
Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas passt de bal in één keer door. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft de bal voor. Vivaldo krijgt zijn hoofd ertegen. bin Husin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 61%, Edson Team 39%.
Centrum Nowa-Huta - Edson Team 0:1

55e minuut.
Diniz passt de bal zonder na te denken. Borjas is nu in balbezit. Palmutti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palmutti krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Diniz kopt de bal weg. Borjas is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Palmutti ... Strafschop! Borjas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borjas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. bin Husin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Palmutti onderschept slim de pass. Domaszewski is nu in balbezit. Zakiroğlu speelt de bal door. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. bin Husin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Klungelig pakt Palmutti de bal. Domaszewski rent richting de bal. Met opzet legt zijn tegenspeler op de grond. krijgt een gele kaart. Domaszewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Domaszewski kan niet meer verder spelen. Tejeda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tejeda geeft een hoge lob. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo probeert naar een medespeler te passen. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap. bin Husin bokst de bal weg.

69e minuut.
Jasteržemskis geeft de bal voor. Diniz rent richting de bal. Diniz geeft de bal voor. Borjas springt en kopt de bal. bin Husin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Edson Team 0:2

71e minuut.
Martínez Bartolomé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. is nu in balbezit. passt de bal zonder na te denken. Martínez Bartolomé is nu in balbezit. Martínez Bartolomé geeft een hoge lob. Schütze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Martínez Bartolomé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. is nu in balbezit. Tejeda begaat een overtreding. Tejeda krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz geeft de bal voor. Vivaldo springt en kopt de bal. Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Edson Team 0:3

89e minuut.
Jasteržemskis verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Bartolomé is nu in balbezit. Martínez Bartolomé met een sublieme pass. Daar is Papalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 61%, Edson Team 39%.
Centrum Nowa-Huta - Edson Team 0:3