Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: '' gino1010 ''
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Hippy FC Harambe
3-4-3 (x2) Tactiek NewSzn442.2
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
66 gemiddelde waardering 65.3
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Dvulyat kopt de bal weg. Angélico is nu in balbezit. Angélico speelt de bal door. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick haalt uit met een fantastische trap. Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski met een sublieme pass. Kay rent richting de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - FC Harambe 0:1

24e minuut.
Angélico met een sublieme pass. Dick rent richting de bal. Mioso maakt een afschuwelijke overtreding. Mioso is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Dick passt de bal in één keer door. Angélico is nu in balbezit. Angélico speelt de bal door. Dick is nu in balbezit. Dick haalt uit met een fantastische trap. Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ferri met de inworp. Rhine rent richting de bal. Sanka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rhine raakt geblesseerd tijdens het duel. Kay neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Chaoqun bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarzyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angélico probeert naar een medespeler te passen. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick haalt uit met een fantastische trap. Lockhart bokst de bal weg.

30e minuut.
Barral Torres is nu in balbezit. Barral Torres passt de bal met de wreef. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski geeft een lange en hoge pass. Rhine maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - FC Harambe 0:2

37e minuut.
Houston geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarzyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski draait met de bal, schiet en ... Lockhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Angélico met een sublieme pass. Sanka probeert naar een medespeler te passen. Angélico probeert naar een medespeler te passen. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kay kopt de bal weg. Rhine is nu in balbezit. Spirito rent richting de bal. Rhine verovert de bal door een tackle van achteren. Rhine haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 47%, FC Harambe 53%.
Hippy - FC Harambe 0:2

46e minuut.
Jarzyna onderschept slim de pass. Jarzyna passt de bal met de wreef. Angélico probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dick de bal. Dick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - FC Harambe 1:2

50e minuut.
Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Sanka geeft een hoge lob. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski schiet op doel. Lockhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hippy - FC Harambe 2:2

69e minuut.
Barral Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski speelt de bal door. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - FC Harambe 2:3

72e minuut.
Franken passt de bal zonder na te denken. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri passt de bal in één keer door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun bokst de bal weg.

74e minuut.
Buitenspel voor Rhine. Goede buitenspelval van de verdediging. Zino komt het veld opgelopen. Kozar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sanka rent richting de bal. Sanka passt de bal zonder na te denken. Angélico rent richting de bal. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achereiner komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dvulyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvulyat passt de bal met de wreef. Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 34%, FC Harambe 66%.
Hippy - FC Harambe 2:3