Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:51
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Magnus044 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 531
Magnus044 F.C.M. Dunărea Galați
Attack Tactiek ARDEFF
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 29.7
weak Schieten adequate
average Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Ścianek heeft problemen om de bal te vangen. Grósz rent richting de bal. Grósz passt de bal in één keer door. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek geeft de bal voor. Mâlcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Del Callejo kopt de bal weg. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel. Kudłaty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - F.C.M. Dunărea Galați 0:1

24e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ołtarzewski de bal onder controle te krijgen. Fafiński rent richting de bal. Fafiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - F.C.M. Dunărea Galați 0:2

29e minuut.
Del Callejo onderschept slim de pass. Gołaszewski is nu in balbezit. Del Callejo verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Kudłaty bokst de bal weg. Del Callejo rent richting de bal. Del Callejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - F.C.M. Dunărea Galați 0:3

34e minuut.
Żydło geeft de bal voor. Roztoczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bieniusiewicz. Bieniusiewicz krijgt een gele kaart. Roztoczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roztoczek met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz geeft een hoge lob. Daar is Del Callejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse haalt uit met een fantastische trap. Kudłaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grósz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Żydło de bal. Fafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Fafiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - F.C.M. Dunărea Galați 0:4

44e minuut.
Fafiński met een snelle inworp. Valtersson rent richting de bal. Valtersson passt de bal in één keer door. Del Callejo rent richting de bal. Del Callejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 57%, F.C.M. Dunărea Galați 43%.
Magnus044 - F.C.M. Dunărea Galați 0:4

49e minuut.
Fafiński geeft de bal voor. Daar is Żydło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - F.C.M. Dunărea Galați 0:5

50e minuut.
Rajtuz is nu in balbezit. Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru passt de bal zonder na te denken. Del Callejo is nu in balbezit. Del Callejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tomczyk kopt de bal weg. Malafosse met een sublieme pass. Del Callejo is nu in balbezit. Del Callejo schiet op doel. Ołtarzewski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 59%, F.C.M. Dunărea Galați 41%.
Magnus044 - F.C.M. Dunărea Galați 0:5