Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Chucuto FC
MCBO 5212 RPRUE Tactiek 433Mod
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
65.6 gemiddelde waardering 65.3
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Urrutia geeft de bal voor. Klungelig pakt Mátl de bal. Moss geeft een hoge lob. Freschi is nu in balbezit. Freschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Salas met een sublieme pass. Moss rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peijnenburg. Peijnenburg krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts rent richting de bal. Frąckowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąckowiak geeft een hoge lob. İlkerol maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Ruiz met de inworp. İlkerol rent richting de bal. İlkerol geeft de bal voor. Rausis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Peijnenburg geeft de bal voor. Ralls kopt de bal weg. Khachunts geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 47%, Chucuto FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Chucuto FC 0:0

70e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak onderschept slim de pass. Frąckowiak probeert naar een medespeler te passen. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Milliner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Peijnenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Moss is nu in balbezit. Moss geeft een hoge lob. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. Núñez bokst de bal weg.

73e minuut.
Mogemark geeft een lange en hoge pass. Olivera rent richting de bal. Olivera geeft de bal voor. Urrutia maakt een snoekduik en kopt de bal. Núñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Saavedra geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert İlkerol de bal onder controle te krijgen. Rausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rausis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Chucuto FC 0:1

89e minuut.
Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia geeft de bal voor. Peijnenburg heeft problemen om de bal te vangen. Freschi is nu in balbezit. Freschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 52%, Chucuto FC 48%.
MaracaiboFC - Chucuto FC 0:1