Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Blue balls Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Blue balls AS Ravenna
Poor Boys Tactiek Trening
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 58.6
adequate Schieten formidable
average Passen adequate
adequate Verdedigen formidable


5e minuut.
Korol onderschept slim de pass. Korol geeft de bal voor. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer verovert de bal door een tackle van achteren. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Franceschino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kadir kopt de bal weg. Tega is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nehoda ... Strafschop! Nehoda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tega legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Franceschino trapt de bal weg. Pasquina kopt de bal weg. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Okrzesik onderschept slim de pass. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Daar is Dayıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Małysiak geeft een lange en hoge pass. Tega geeft een lange en hoge pass. Yörüker kan de bal niet met de borst controleren. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel. Franceschino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Woods de bal. Pasquina is nu in balbezit. Pasquina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Franceschino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Okrzesik kopt de bal weg. Daza met een sublieme pass. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Franceschino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - AS Ravenna 0:1

20e minuut.
Woods bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer verovert de bal door een tackle van achteren. Jilmer passt de bal zonder na te denken. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel. Franceschino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Padavičius onderschept slim de pass. Padavičius speelt de bal door. Pasquina met een sublieme pass. Tega is nu in balbezit. Tega draait met de bal, schiet en ... Franceschino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Franceschino speelt de bal door. Okrzesik kopt de bal weg. Daar is Simionescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kadir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toderaş de bal. Tega onderschept slim de pass. Tega geeft een lange en hoge pass. Jilmer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - AS Ravenna 0:2

41e minuut.
Carmona passt de bal in één keer door. Dayıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Franceschino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue balls 72%, AS Ravenna 28%.
Blue balls - AS Ravenna 0:2

46e minuut.
Makowiecki komt het veld opgelopen. Zamoyski komt het veld opgelopen. Treitz komt het veld opgelopen. Lacina komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lacina is nu in balbezit. Lacina passt de bal met de wreef. Okrzesik speelt de bal door. Lacina is nu in balbezit. Lacina draait met de bal, schiet en ... Franceschino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Treitz rent richting de bal. Treitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - AS Ravenna 0:3

47e minuut.
Puştea rent richting de bal. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik passt de bal in één keer door. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pasquina probeert naar een medespeler te passen. Treitz is nu in balbezit. Treitz passt de bal zonder na te denken. Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franceschino probeert naar een medespeler te passen. Kadir kopt de bal weg. Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina haalt uit met een fantastische trap. Franceschino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - AS Ravenna 0:4

58e minuut.
Carmona rent richting de bal. Kadir onderschept slim de pass. Kadir speelt de bal door. Lacina rent richting de bal. Lacina schiet op doel. Franceschino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Dayıoğlu de bal. Lacina rent richting de bal. Lacina heeft problemen om de bal te vangen. Lacina haalt uit met een fantastische trap. Franceschino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Makowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pasquina probeert naar een medespeler te passen. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir probeert naar een medespeler te passen. Lacina is nu in balbezit. Lacina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Daza onderschept slim de pass. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki met een sublieme pass. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ... Franceschino bokst de bal weg. Lacina rent richting de bal. Lacina draait met de bal, schiet en ... Franceschino bokst de bal weg. Dayıoğlu speelt de bal door. Pasquina speelt de bal door. Daar is Toderaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Zamoyski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamoyski passt de bal in één keer door. Treitz is nu in balbezit. Treitz schiet op doel. Franceschino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - AS Ravenna 0:5

76e minuut.
Franceschino met een harde bal richting middenveld. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik speelt de bal door. Lacina rent richting de bal. Lacina schiet op doel. Franceschino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski speelt de bal door. Valbuena rent richting de bal. Valbuena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Makowiecki passt de bal zonder na te denken. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik passt de bal in één keer door. Lacina rent richting de bal. Lacina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - AS Ravenna 0:6

87e minuut.
Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporiti geeft de bal voor. Kadir kopt de bal weg. Lacina is nu in balbezit. Lacina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kadir de bal. Kadir geeft een lange en hoge pass. Lacina maakt een snoekduik en kopt de bal. Franceschino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - AS Ravenna 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue balls 78%, AS Ravenna 22%.
Blue balls - AS Ravenna 0:7