Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken LatinGol
Zafer Tactiek FTrTw-v1.0 Back
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 61.8
solide Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt geeft de bal voor. Sütöri rent richting de bal. Kayı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayı schiet op doel. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Zincirkıran passt de bal met de wreef. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński geeft een hoge lob. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Zincirkıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocatürk. Zincirkıran raakt geblesseerd tijdens het duel. Hidalgo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zincirkıran krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Kubiński met de inworp. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een hoge lob. Zincirkıran maakt een snoekduik en kopt de bal. Sütçü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yakışmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap. Sütçü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. İlke passt de bal met de wreef. Asilkurt is nu in balbezit. De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 0:1

22e minuut.
İlke met een sublieme pass. Asilkurt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hidalgo. Asilkurt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Asilkurt met een snel genomen vrije trap. Györe rent richting de bal. Kolaycı onderschept slim de pass. Kolaycı haalt uit met een fantastische trap. Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ötüken - LatinGol 1:1

25e minuut.
Soytürk met een harde bal richting middenveld. Sütöri probeert de bal met de borst te controleren. Sütöri met een sublieme pass. Daar is Zincirkıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincirkıran schiet op doel. Sütçü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente onderschept slim de pass. De la Puente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 1:2

35e minuut.
Soytürk geeft de bal voor. De la Rosa probeert de bal aan de voet te houden. Bin rent richting de bal. Bin geeft een lange en hoge pass. De la Puente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kubiński is nu in balbezit. Kubiński passt de bal met de wreef. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran geeft de bal voor. De la Puente springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tompos rent richting de bal. Tompos geeft een lange en hoge pass. Daar is Gülmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De la Rosa met een sublieme pass. Daar is Kubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiński geeft een hoge lob. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 68%, LatinGol 32%.
Ötüken - LatinGol 1:3

46e minuut.
Fulton komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zincirkıran is nu in balbezit. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński passt de bal zonder na te denken. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 1:4

48e minuut.
De la Rosa passt de bal in één keer door. Daar is Kubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiński probeert naar een medespeler te passen. Zincirkıran heeft problemen om de bal te vangen. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 1:5

49e minuut.
Kayı geeft de bal voor. Györe kopt de bal weg. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft de bal voor. De la Puente springt en kopt de bal. Sütçü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 1:6

52e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa passt de bal zonder na te denken. Zincirkıran is nu in balbezit. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 1:7

61e minuut.
Bin probeert de bal met de borst te controleren. Bin speelt de bal door. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 1:8

67e minuut.
Asilkurt met een sublieme pass. Ünaldı geeft de bal voor. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 2:8

68e minuut.
Györe verovert de bal door een tackle van achteren. Györe passt de bal met de wreef. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Kubiński geeft de bal voor. De la Puente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hidalgo speelt de bal door. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński geeft een lange en hoge pass. Zincirkıran maakt een snoekduik en kopt de bal. Sütçü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - LatinGol 2:9

89e minuut.
Klungelig pakt Kubiński de bal. Ünaldı begaat een overtreding. Kubiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zincirkıran maakt een snoekduik en kopt de bal. Sütçü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bin is nu in balbezit. Bin geeft een hoge lob. Kubiński rent richting de bal. Kubiński geeft een hoge lob. Zincirkıran springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 80%, LatinGol 20%.
Ötüken - LatinGol 2:9