Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken Cawthra North
Zafer Tactiek alien patch
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.7 gemiddelde waardering 66.7
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Akan geeft een hoge lob. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabay begaat een overtreding. Ziarkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

3e minuut.
Akan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Küçükyılmaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akan maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Cawthra North 1:0

4e minuut.
Küçükyılmaz geeft de bal voor. Demont controleert de bal met de borst. Akan verovert de bal door een tackle van achteren. Akan geeft een hoge lob. Kolaycı krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Cawthra North 2:0

9e minuut.
Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Akan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Cawthra North 3:0

11e minuut.
Küçükyılmaz met de inworp. Karacabay rent richting de bal. Karacabay geeft een lange en hoge pass. Kolaycı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Cawthra North 4:0

14e minuut.
Küçükyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükyılmaz geeft een lange en hoge pass. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı haalt uit met een fantastische trap. Arrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Cawthra North 5:0

17e minuut.
Haspolatkan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreasi met de inworp. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bobek passt de bal in één keer door. Rendón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ünaldı. Ünaldı krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Demont passt de bal in één keer door. Quigley speelt de bal door. Uusikangas speelt de bal door. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón schiet op doel. Sukal bokst de bal weg.

35e minuut.
Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolaycı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çalışkaner met een snel genomen vrije trap. Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Cawthra North 6:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asilkurt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükyılmaz geeft een lange en hoge pass. Karacabay krijgt zijn hoofd ertegen. Arrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Cawthra North 7:0

45e minuut.
Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Akan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demont krijgt een gele kaart. Akan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Küçükyılmaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karacabay maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 42%, Cawthra North 58%.
Ötüken - Cawthra North 7:0

46e minuut.
Kelly komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rendón passt de bal zonder na te denken. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas passt de bal met de wreef. Andreasi rent richting de bal. Andreasi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Çalışkaner passt de bal in één keer door. Karacabay rent richting de bal. Karacabay speelt de bal door. Akan rent richting de bal. Akan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Haspolatkan heeft problemen om de bal te vangen. Haspolatkan speelt de bal door. Kolaycı rent richting de bal. Akan is nu in balbezit. Akan draait met de bal, schiet en ... Arrak bokst de bal weg.

73e minuut.
Küçükyılmaz rent richting de bal. Küçükyılmaz geeft de bal voor. Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Demont probeert naar een medespeler te passen. Küçükyılmaz is nu in balbezit. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı draait met de bal, schiet en ... Arrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Cawthra North 8:0

79e minuut.
Akan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kayı komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner probeert naar een medespeler te passen. Karacabay is nu in balbezit. Karacabay haalt uit met een fantastische trap. Arrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Cawthra North 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 41%, Cawthra North 59%.
Ötüken - Cawthra North 9:0