Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 23:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Siddhartha Gautama
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Khalil Gibran ufhcsTC
4_13_2EQRichi Tactiek UU4312
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 62.1
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Marchlewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tovačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovačovský geeft een lange en hoge pass. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Milligan geeft de bal voor. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tytek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tytek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - ufhcsTC 0:1

5e minuut.
MacRaith speelt de bal door. Milligan is nu in balbezit. Milligan geeft een hoge lob. Leeuwen springt en kopt de bal. Mulligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - ufhcsTC 0:2

9e minuut.
MacRaith geeft de bal voor. Leeuwen kopt de bal weg. Daar is Orlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Orlich rent richting de bal. Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Abdullayev begaat een overtreding. Tytek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyler wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Soare probeert de bal met de borst te controleren. Tyler speelt de bal door. Milligan is nu in balbezit. Milligan geeft een lange en hoge pass. Tytek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Tyler met een snelle inworp. Milligan rent richting de bal. Milligan geeft een hoge lob. Leeuwen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
MacRaith probeert naar een medespeler te passen. Miloš onderschept slim de pass. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen haalt uit met een fantastische trap. Mulligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - ufhcsTC 0:3

33e minuut.
Soare probeert naar een medespeler te passen. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu geeft een lange en hoge pass. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Miloš geeft de bal voor. Inworp. MacRaith met de inworp. Tyler is nu in balbezit. Tyler geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Tyler met een sublieme pass. Milligan heeft problemen om de bal te vangen. Milligan speelt de bal door. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glatz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - ufhcsTC 0:4

45e minuut.
Drigs controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zsíros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 56%, ufhcsTC 44%.
Khalil Gibran - ufhcsTC 0:4

54e minuut.
Tytek kopt de bal weg. Daar is Leeuwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orlich. Orlich krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Doeltrap. Mulligan met een harde bal richting middenveld. Tyler kopt de bal weg. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Drigs passt de bal zonder na te denken. Tovačovský rent richting de bal. Tovačovský passt de bal zonder na te denken. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liga komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Avallone komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Marchlewicz is nu in balbezit. Nicolae onderschept slim de pass. Tovačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tyler is nu in balbezit. Tyler passt de bal zonder na te denken. Milligan heeft problemen om de bal te vangen. Milligan geeft een hoge lob. Tytek krijgt zijn hoofd ertegen. Mulligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - ufhcsTC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 49%, ufhcsTC 51%.
Khalil Gibran - ufhcsTC 0:5