Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park tandrcak
non Tactiek f-1
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.1 gemiddelde waardering 32.5
outstanding Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Moşneguţu met een sublieme pass. Todorović rent richting de bal. Todorović passt de bal met de wreef. Guša rent richting de bal. Guša geeft de bal voor. Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 1:0

19e minuut.
Todorović met een sublieme pass. Lešević met een sublieme pass. Batrić probeert naar een medespeler te passen. Međedović is nu in balbezit. Međedović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bossolo geeft de bal voor. Kitanović rent richting de bal. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 2:0

30e minuut.
Moşneguţu geeft de bal voor. Daar is Ružić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kitanović de bal. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 3:0

32e minuut.
Todorović is nu in balbezit. Todorović passt de bal met de wreef. Stepanov rent richting de bal. Ružić verovert de bal door een tackle van achteren. Ružić haalt uit met een fantastische trap. Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moşneguţu zal de hoekschop nemen. Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Guša passt de bal met de wreef. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu met een sublieme pass. Todorović rent richting de bal. Todorović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kitanović geeft een hoge lob. Žarkov probeert de bal aan de voet te houden. Bossolo probeert naar een medespeler te passen. Guša rent richting de bal. Guša geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitanović. Pargalatsos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bossolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ružić heeft problemen om de bal te vangen. Ružić haalt uit met een fantastische trap. Mešter bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 4:0

42e minuut.
Moşneguţu is nu in balbezit. Vlastimirović begaat een overtreding. Moşneguţu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bossolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Stepanov de bal. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 5:0

44e minuut.
Tešanović geeft een lange en hoge pass. Vlastimirović probeert naar een medespeler te passen. Bossolo probeert de bal aan de voet te houden. Međedović is nu in balbezit. Međedović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Dobrnjac komt het veld opgelopen. Milosavljević komt het veld opgelopen. Ćulibrk komt het veld opgelopen. Bekvalac komt het veld opgelopen. Stefanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 45%, tandrcak 55%.
gradski park - tandrcak 5:0

48e minuut.
Bodin met de inworp. Lešević rent richting de bal. Lešević passt de bal in één keer door. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos geeft een hoge lob. Ružić is nu in balbezit. Ružić schiet op doel. Bekvalac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 6:0

65e minuut.
Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobrnjac de bal. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos schiet op doel. Bekvalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Stepanov rent richting de bal. Ružić verovert de bal door een tackle van achteren. Ružić passt de bal in één keer door. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dobrnjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pargalatsos is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ćulibrk is nu in balbezit. Stefanović rent richting de bal. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćulibrk is nu in balbezit. Ćulibrk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ružić schiet op doel. Milosavljević probeert naar een medespeler te passen. Lešević heeft problemen om de bal te vangen. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 31%, tandrcak 69%.
gradski park - tandrcak 7:0