Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park tandrcak
non Tactiek f-1
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
35.6 gemiddelde waardering 28.9
adequate Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Milićković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lešević rent richting de bal. Šubarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lešević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milićković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Šubarić met een sublieme pass. Batrić is nu in balbezit. Batrić passt de bal met de wreef. Međedović rent richting de bal. Međedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 47%, tandrcak 53%.
gradski park - tandrcak 0:1

59e minuut.
Daar is Tešanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tešanović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Međedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Međedović schiet op doel. Berić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Tešanović geeft een hoge lob. Lešević rent richting de bal. Lešević passt de bal zonder na te denken. Nedić rent richting de bal. Nedić schiet op doel. Mešter bokst de bal weg.

77e minuut.
Tešanović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lešević met de inworp. Nedić is nu in balbezit. Nedić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 44%, tandrcak 56%.
gradski park - tandrcak 0:1