Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festung Breslau FC Ruffy F.C.
Last Tactiek 41 no open
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
63.5 gemiddelde waardering 69.5
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


8e minuut.
Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas met een sublieme pass. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec geeft een lange en hoge pass. Balzarini maakt een snoekduik en kopt de bal. Statev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Malitka speelt de bal door. Jeričević is nu in balbezit. Jeričević met een sublieme pass. Hüter heeft problemen om de bal te vangen. Hüter haalt uit met een fantastische trap. Statev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Siemieniec geeft de bal voor. Hüter is nu in balbezit. Słoka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Słoka krijgt een gele kaart. Hüter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Słoka probeert naar een medespeler te passen. Balzarini neemt de penalty, wat een uithaal! Statev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Ruffy F.C. 0:1

19e minuut.
Malitka is nu in balbezit. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron passt de bal met de wreef. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok schiet op doel. Colombo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Siemieniec met een sublieme pass. Klungelig pakt Balzarini de bal. Balzarini passt de bal met de wreef. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Ruffy F.C. 0:2

23e minuut.
Balzarini met een sublieme pass. Jeričević rent richting de bal. Jeričević geeft een lange en hoge pass. Hüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo passt de bal zonder na te denken. Bagara heeft problemen om de bal te vangen. Bagara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jeričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeričević geeft een lange en hoge pass. Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini schiet op doel. Statev bokst de bal weg.

33e minuut.
Arrieta met een snelle inworp. Ślepowron speelt de bal door. Bagara probeert naar een medespeler te passen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hüter passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal met de wreef. Jeričević geeft de bal voor. Balzarini springt en kopt de bal. Statev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 56%, Ruffy F.C. 44%.
Festung Breslau FC - Ruffy F.C. 0:2

51e minuut.
Siemieniec passt de bal zonder na te denken. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini geeft een hoge lob. Hüter springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Cabezas passt de bal zonder na te denken. Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeričević passt de bal met de wreef. Hüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüter schiet op doel. Statev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Malitka met een snelle inworp. Siemieniec rent richting de bal. Siemieniec geeft de bal voor. Słoka heeft problemen om de bal te vangen. Hüter rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hüter rent richting de bal. Hüter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Ruffy F.C. 0:3

61e minuut.
Malitka probeert naar een medespeler te passen. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec met een sublieme pass. Balzarini is nu in balbezit. Balzarini schiet op doel. Statev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Bagara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagara passt de bal zonder na te denken. Ślepowron speelt de bal door. Rengifo rent richting de bal. Rengifo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jeričević passt de bal met de wreef. Hüter heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mifsud. Mifsud krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Rarok de bal. Patola probeert naar een medespeler te passen. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec geeft een hoge lob. Hüter maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Ślepowron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabezas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Hüter wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 62%, Ruffy F.C. 38%.
Festung Breslau FC - Ruffy F.C. 0:3