Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Struga Jastrzębie Salmia F.C.
obrona_532_MID Tactiek Gamma II
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
67.2 gemiddelde waardering 68
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Zvara is nu in balbezit. Grouwet onderschept slim de pass. Grouwet passt de bal met de wreef. Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka haalt uit met een fantastische trap. Barragán bokst de bal weg. Panagopoulos rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Guadarrama met een sublieme pass. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek passt de bal zonder na te denken. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Barragán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Avren is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lavallén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avren geeft de bal voor. Dolgetta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic passt de bal zonder na te denken. Zaev rent richting de bal. Gębka onderschept slim de pass. Gębka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Panagopoulos kopt de bal weg. Zvara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gębka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gębka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Heubacher rent richting de bal. Heubacher geeft een hoge lob. Inworp. Nunès met een snelle inworp. Lavallén geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 50%, Salmia F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Struga Jastrzębie - Salmia F.C. 0:0

50e minuut.
Lavallén speelt de bal door. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren passt de bal zonder na te denken. Bas rent richting de bal. Bas draait met de bal, schiet en ... Balagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Avren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén geeft een hoge lob. Bas springt en kopt de bal. Paal!

59e minuut.
Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic passt de bal met de wreef. Marczak rent richting de bal. Panagopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Panagopoulos schiet op doel. Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kwiręg verovert de bal door een tackle van achteren. Balagan probeert naar een medespeler te passen. Latała kan de bal niet met de borst controleren. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Salmia F.C. 0:1

71e minuut.
Grouwet speelt de bal door. Kamionek met een sublieme pass. Marczak rent richting de bal. Panagopoulos onderschept slim de pass. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Heubacher onderschept slim de pass. Heubacher probeert naar een medespeler te passen. Grouwet geeft de bal voor. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Struga Jastrzębie - Salmia F.C. 1:1

88e minuut.
Nunès kopt de bal weg. Dolgetta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heubacher. Dolgetta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dolgetta kan niet meer verder spelen. Veysəloğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 59%, Salmia F.C. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Struga Jastrzębie - Salmia F.C. 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Inworp. Lavallén met een snelle inworp. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren geeft een lange en hoge pass. Nunès geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

97e minuut.
Lavallén onderschept slim de pass. Lavallén passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bas de bal. Bas haalt uit met een fantastische trap. Balagan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

98e minuut.
Avren passt de bal in één keer door. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Heubacher is nu in balbezit. Veysəloğlu onderschept slim de pass. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ... Balagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

102e minuut.
Grouwet verovert de bal door een tackle van achteren. Grouwet speelt de bal door. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Salmia F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 64%, Salmia F.C. 36%.
Struga Jastrzębie - Salmia F.C. 2:1

114e minuut.
Avren passt de bal met de wreef. Lavallén is nu in balbezit. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

117e minuut.
Majcherek geeft een hoge lob. Inworp. Guadarrama met de inworp. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 57%, Salmia F.C. 43%.
Struga Jastrzębie - Salmia F.C. 2:1