Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 Littoria
ANOMALO XW4- Tactiek 433conAla
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 69.5
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Sinkgraven verovert de bal door een tackle van achteren. Sinkgraven geeft een lange en hoge pass. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ... Rizzetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Littoria 0:1

3e minuut.
Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Sarno speelt de bal door. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klungelig pakt Sinkgraven de bal. Sinkgraven passt de bal in één keer door. Del Dottore is nu in balbezit. Del Dottore geeft een hoge lob. Waltner maakt een snoekduik en kopt de bal. Rizzetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ciriaco geeft de bal voor. Crescenzi rent richting de bal. Olde Riekerink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crescenzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erroi neemt de penalty, wat een uithaal! Commers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner schiet op doel. Rizzetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Littoria 0:2

24e minuut.
Catrame zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paduli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paduli geeft een hoge lob. Crescenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi haalt uit met een fantastische trap. Commers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Isham speelt de bal door. Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Dottore passt de bal zonder na te denken. Waltner is nu in balbezit. Waltner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Semov geeft een lange en hoge pass. Beraldin is nu in balbezit. Beraldin geeft de bal voor. Trinco is nu in balbezit. Trinco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Commers bokst de bal weg. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Littoria 1:2

30e minuut.
Di Luca Nieri met een sublieme pass. Del Dottore rent richting de bal. Del Dottore passt de bal in één keer door. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner schiet op doel. Rizzetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Anselmi passt de bal in één keer door. Crescenzi is nu in balbezit. Sinkgraven tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinkgraven krijgt een gele kaart. Crescenzi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Dottore geeft een hoge lob. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis schiet op doel. Rizzetti bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Di Luca Nieri de bal. Di Luca Nieri geeft een hoge lob. Waltner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Littoria 1:3

44e minuut.
Milică met een snelle inworp. Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Paduli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paduli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 61%, Littoria 39%.
F.F. Ambra 1968 - Littoria 1:3

49e minuut.
Del Dottore passt de bal met de wreef. Di Luca Nieri probeert naar een medespeler te passen. Waltner rent richting de bal. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rotolo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sarno is nu in balbezit. Sarno geeft een lange en hoge pass. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner draait met de bal, schiet en ... Rizzetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Littoria 1:4

57e minuut.
Isham probeert naar een medespeler te passen. Di Luca Nieri probeert naar een medespeler te passen. Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Dottore geeft een lange en hoge pass. Ezelskis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Littoria 1:5

60e minuut.
Beraldin geeft een lange en hoge pass. Ramsey geeft een lange en hoge pass. Daar is Anselmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri geeft een hoge lob. Waltner krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rescina komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sarno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Del Dottore de bal. Del Dottore probeert naar een medespeler te passen. Di Luca Nieri heeft problemen om de bal te vangen. Di Luca Nieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rizzetti speelt de bal door. Ramsey met een sublieme pass. Trinco probeert de bal aan de voet te houden. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner schiet op doel. Rizzetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Sarno met een snelle inworp. Klungelig pakt Di Luca Nieri de bal. Di Luca Nieri geeft een lange en hoge pass. Ezelskis springt en kopt de bal. Rizzetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Beraldin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waltner rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Littoria 1:6

80e minuut.
Di Luca Nieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Dottore speelt de bal door. Di Luca Nieri speelt de bal door. Waltner rent richting de bal. Waltner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Del Dottore rent richting de bal. Del Dottore geeft een hoge lob. Rizzetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Sinkgraven geeft een lange en hoge pass. Waltner kopt de bal weg. Beraldin heeft problemen om de bal te vangen. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sarno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarno passt de bal met de wreef. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis schiet op doel. Rizzetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Del Dottore passt de bal met de wreef. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Waltner is nu in balbezit. Waltner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis schiet op doel. Rizzetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 76%, Littoria 24%.
F.F. Ambra 1968 - Littoria 1:6