Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
old boys Littoria
p1 Tactiek 433conAla
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 71.5
solid Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Isham is nu in balbezit. Isham passt de bal zonder na te denken. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri geeft een hoge lob. Waltner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sinkgraven is nu in balbezit. Sinkgraven geeft de bal voor. Del Dottore is nu in balbezit. Del Dottore geeft een lange en hoge pass. Ezelskis krijgt zijn hoofd ertegen. Maffini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waltner is nu in balbezit. Waltner draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Šamanskas onderschept slim de pass. Šamanskas geeft een hoge lob. Del Dottore geeft een hoge lob. Waltner springt en kopt de bal. Maffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sarno passt de bal met de wreef. Daar is Šamanskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - Littoria 0:1

24e minuut.
Di Luca Nieri speelt de bal door. Del Dottore rent richting de bal. Del Dottore passt de bal met de wreef. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - Littoria 0:2

31e minuut.
Daar is Di Luca Nieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri passt de bal met de wreef. Šamanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis onderschept slim de pass. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... Maffini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Sarno is nu in balbezit. Sarno geeft de bal voor. Waltner is nu in balbezit. Waltner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - Littoria 0:3

40e minuut.
Ramsey kopt de bal weg. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri geeft de bal voor. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - Littoria 0:4

43e minuut.
Sarno is nu in balbezit. Sarno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ezelskis de bal. Ezelskis schiet op doel. Maffini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 67%, Littoria 33%.
old boys - Littoria 0:4

46e minuut.
Varrà verovert de bal door een tackle van achteren. Del Dottore rent richting de bal. Del Dottore passt de bal in één keer door. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - Littoria 0:5

48e minuut.
De Irigoyen geeft een lange en hoge pass. Olde Riekerink kopt de bal weg. Isham speelt de bal door. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Šamanskas kan de bal niet met de borst controleren. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis speelt de bal door. Waltner is nu in balbezit. Waltner schiet op doel. Maffini bokst de bal weg. Klungelig pakt Šamanskas de bal. Waltner is nu in balbezit. Waltner draait met de bal, schiet en ... Maffini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Sinkgraven rent richting de bal. Sinkgraven passt de bal zonder na te denken. Sarno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarno geeft de bal voor. Waltner maakt een snoekduik en kopt de bal. Maffini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Becia komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Olde Riekerink geeft een hoge lob. Ezelskis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šamanskas. Ezelskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Isham neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Isham rent richting de bal. Isham geeft een hoge lob. Ezelskis springt en kopt de bal. Maffini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czusz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Del Dottore passt de bal met de wreef. Šamanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner verovert de bal door een tackle van achteren. Waltner schiet op doel. Maffini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - Littoria 0:6

72e minuut.
Olde Riekerink kopt de bal weg. Di Luca Nieri heeft problemen om de bal te vangen. Di Luca Nieri passt de bal met de wreef. Daar is Ezelskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezelskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis schiet op doel. Šamanskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isham geeft een lange en hoge pass. Waltner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Becia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinkgraven is nu in balbezit. Sinkgraven geeft een lange en hoge pass. Waltner rent richting de bal. Waltner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sarno passt de bal in één keer door. Sinkgraven heeft problemen om de bal te vangen. Sinkgraven geeft een lange en hoge pass. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Olde Riekerink onderschept slim de pass. Olde Riekerink geeft een lange en hoge pass. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 78%, Littoria 22%.
old boys - Littoria 0:6