Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Socialisma Teamo theentersandman
Soc4132elasto Tactiek refuge_q
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
68.9 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Cocichin probeert naar een medespeler te passen. Chişcă is nu in balbezit. Arechavaleta maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Arechavaleta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arechavaleta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Chişcă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fozzati wilt de vrije trap nemen. Quang Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Serrano rent richting de bal. Ramoni onderschept slim de pass. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Cocichin is nu in balbezit. Cocichin passt de bal zonder na te denken. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - theentersandman 0:1

35e minuut.
Chişcă heeft problemen om de bal te vangen. Aranowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernal. Aranowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chará wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chişcă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - theentersandman 0:2

40e minuut.
Bernal passt de bal in één keer door. Minh Ðức is nu in balbezit. Izquierdo met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Varabauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 48%, theentersandman 52%.
Socialisma Teamo - theentersandman 0:2

48e minuut.
Fozzati passt de bal met de wreef. Chişcă is nu in balbezit. Ðức Thọ begaat een overtreding. Ðức Thọ krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Chará bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohikangas rent richting de bal. Met opzet legt Bùi Chiến zijn tegenspeler op de grond. Vuohikangas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vuohikangas kan niet meer verder spelen. Yedivar komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ðức Thọ geeft de bal voor. Izquierdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chará probeert naar een medespeler te passen. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fozzati met een sublieme pass. Chişcă is nu in balbezit. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski schiet op doel. Quang Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - theentersandman 0:3

71e minuut.
Ramoni neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ðức Thọ de bal. Fozzati verovert de bal door een tackle van achteren. Fozzati schiet op doel. Quang Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Aranowski probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Chişcă. Goede buitenspelval van de verdediging. Duménigo neemt vlug de vrije trap. Tấn Phát is nu in balbezit. Tấn Phát draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ðức Thọ rent richting de bal. Fozzati verovert de bal door een tackle van achteren. Fozzati passt de bal zonder na te denken. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 49%, theentersandman 51%.
Socialisma Teamo - theentersandman 0:3