Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC REAL PI STADIUM
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
FC REAL PI Diamantes Locos
Q1-4-SERIE A Tactiek AVEIRO
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
76.8 gemiddelde waardering 70
uitmuntend Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen uitstekend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Vehkalammi passt de bal met de wreef. Francq rent richting de bal. Rzeszutko begaat een overtreding. Rzeszutko krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Vehkalammi de bal onder controle te krijgen. Francq rent richting de bal. Salaberry schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salaberry krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rzeszutko kopt de bal weg. Craia kan de bal niet met de borst controleren. Craia geeft een hoge lob. Fresán maakt een snoekduik en kopt de bal. Atamańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Diamantes Locos 0:1

14e minuut.
Kozibrádek onderschept slim de pass. Kozibrádek geeft een hoge lob. Paoloni probeert naar een medespeler te passen. Fresán rent richting de bal. Fresán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borboa komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Miloradović geeft de bal voor. Inworp. Bascuñana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paoloni is nu in balbezit. Paoloni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rzeszutko kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Diamantes Locos 0:2

21e minuut.
Plăvoi passt de bal zonder na te denken. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś met een sublieme pass. Coulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon draait met de bal, schiet en ... Nonato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Gabryś met een snelle inworp. Borboa met een sublieme pass. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś geeft de bal voor. Coulon krijgt zijn hoofd ertegen. Nonato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vehkalammi rent richting de bal. Vehkalammi draait met de bal, schiet en ... Nonato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Karatzoglou geeft een lange en hoge pass. Borboa kopt de bal weg. Klungelig pakt Paoloni de bal. Coulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kozibrádek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bascuñana met de inworp. Paoloni kan de bal niet met de borst controleren. Paoloni geeft de bal voor. Atamańczuk bokst de bal weg. Fresán is nu in balbezit. Fresán schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Francq probeert naar een medespeler te passen. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś passt de bal met de wreef. Vehkalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkalammi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 42%, Diamantes Locos 58%.
FC REAL PI - Diamantes Locos 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Craia de bal. Langhe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Craia raakt geblesseerd tijdens het duel. Paoloni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bascuñana kopt de bal weg. Quondamangelomaria is nu in balbezit. Bascuñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascuñana speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Borboa met de inworp. Kozibrádek geeft een hoge lob. Lucidi heeft problemen om de bal te vangen. Vehkalammi rent richting de bal. Vehkalammi schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Vehkalammi rent richting de bal. Lucidi begaat een overtreding. Vehkalammi raakt geblesseerd tijdens het duel. Deak komt het veld opgelopen. Plăvoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coulon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Karatzoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatzoglou speelt de bal door. Craia is nu in balbezit. Craia geeft een lange en hoge pass. Fresán springt en kopt de bal. Atamańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Diamantes Locos 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Salaberry de bal. Coulon is nu in balbezit. Vehkalammi rent richting de bal. Vehkalammi schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Inworp. Borboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś geeft een hoge lob. Coulon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vehkalammi verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkalammi passt de bal zonder na te denken. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak onderschept slim de pass. Deak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 43%, Diamantes Locos 57%.
FC REAL PI - Diamantes Locos 0:3