Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rossiya U21 Guatemala U21
гват Tactiek Simoneta
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 38.5
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Shevchuk kopt de bal weg. Evsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evsikov speelt de bal door. Klungelig pakt Shevchuk de bal. Shevchuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Morzhov passt de bal in één keer door. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente geeft een hoge lob. Evsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evsikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Shevchuk de bal. Ulloa rent richting de bal. Avila met een sublieme pass. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Guatemala U21 0:1

30e minuut.
Imbert met een harde bal richting middenveld. Villagrán kopt de bal weg. Avalos met een sublieme pass. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Prigoda bokst de bal weg.

33e minuut.
Evsikov rent richting de bal. Evsikov passt de bal met de wreef. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rossiya U21 - Guatemala U21 1:1

36e minuut.
Kadykov verovert de bal door een tackle van achteren. Kadykov geeft de bal voor. Zajtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajtsev schiet op doel. Imbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Guatemala U21 2:1

38e minuut.
Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Evsikov verovert de bal door een tackle van achteren. Evsikov met een sublieme pass. Zajtsev is nu in balbezit. Zajtsev haalt uit met een fantastische trap. Imbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya U21 52%, Guatemala U21 48%.
Rossiya U21 - Guatemala U21 2:1

48e minuut.
Villagrán met een sublieme pass. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila speelt de bal door. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zajtsev rent richting de bal. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Galiev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galiev krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Morzhov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shitvenkov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Benavente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadykov met een sublieme pass. Evsikov rent richting de bal. Evsikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zheltonogov verovert de bal door een tackle van achteren. Zakusov is nu in balbezit. Zakusov geeft een hoge lob. Evsikov rent richting de bal. Evsikov geeft de bal voor. Imbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shevchuk kan de bal niet met de borst controleren. Zajtsev is nu in balbezit. Zajtsev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Guatemala U21 3:1

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dikariev komt het veld opgelopen. Ryabushkin komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Popovich geeft een hoge lob. Avila rent richting de bal. Avila passt de bal met de wreef. Avalos rent richting de bal. Avalos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zajtsev is nu in balbezit. Gallego legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zajtsev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karev komt het veld opgelopen. Kusov komt het veld opgelopen. Karev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Imbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Guatemala U21 4:1

86e minuut.
Avila speelt de bal door. Cordera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karev rent richting de bal. Karev draait met de bal, schiet en ... Imbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Guatemala U21 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya U21 46%, Guatemala U21 54%.
Rossiya U21 - Guatemala U21 5:1