Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Froosim __BEŞİKTAŞK__
2023_4-2-3-1 Tactiek Yarım
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
76.6 gemiddelde waardering 72.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Noszczak met een sublieme pass. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşahin begaat een overtreding. Babaşahin krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bogarde is nu in balbezit. Bogarde probeert naar een medespeler te passen. Nadal Martorell rent richting de bal. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Valter speelt de bal door. Ordubadlı heeft problemen om de bal te vangen. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Fichera is nu in balbezit. Fichera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens passt de bal met de wreef. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 1:0

20e minuut.
Cepeda passt de bal met de wreef. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı passt de bal zonder na te denken. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Nadal Martorell passt de bal in één keer door. Noszczak rent richting de bal. Noszczak geeft een hoge lob. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen. Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 2:0

38e minuut.
Nadal Martorell passt de bal in één keer door. Resicki is nu in balbezit. Resicki geeft een hoge lob. Nadal Martorell is nu in balbezit. Nadal Martorell haalt uit met een fantastische trap. Duch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Việt de bal. Resicki kopt de bal weg. Goossens met een sublieme pass. Bogarde is nu in balbezit. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Resicki rent richting de bal. Resicki geeft een hoge lob. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik schiet op doel. Duch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 48%, __BEŞİKTAŞK__ 52%.
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 3:0

50e minuut.
Sassanguie speelt de bal door. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft de bal voor. Hoàng Việt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patano komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gaćić probeert naar een medespeler te passen. Cepeda kopt de bal weg. Valter speelt de bal door. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Patano maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaćić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fichera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichera schiet op doel. Gaćić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 3:1

59e minuut.
Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aşkın de bal. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Duch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Goossens probeert naar een medespeler te passen. Resicki is nu in balbezit. Resicki met een sublieme pass. Nadal Martorell rent richting de bal. Nadal Martorell draait met de bal, schiet en ... Duch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaszubski rent richting de bal. Nadal Martorell onderschept slim de pass. Nadal Martorell geeft een hoge lob. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Valter geeft een hoge lob. Patano is nu in balbezit. Fichera rent richting de bal. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sassanguie passt de bal in één keer door. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı speelt de bal door. Patano is nu in balbezit. Patano draait met de bal, schiet en ... Gaćić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Valter passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ordubadlı de bal. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Patano rent richting de bal. Patano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 3:2

76e minuut.
Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fichera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gaćić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 3:3

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerondino komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Goossens probeert naar een medespeler te passen. Nadal Martorell is nu in balbezit. Nadal Martorell met een sublieme pass. Noszczak geeft een hoge lob. Gerondino krijgt zijn hoofd ertegen. Duch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fichera stond buitenspel. Hrabina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hrabina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szeléndi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 57%, __BEŞİKTAŞK__ 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Noszczak speelt de bal door. Bogarde heeft problemen om de bal te vangen. Bogarde geeft de bal voor. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Duch bokst de bal weg.

98e minuut.
Ordubadlı passt de bal met de wreef. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda geeft de bal voor. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

100e minuut.
Valter met een sublieme pass. Ordubadlı heeft problemen om de bal te vangen. Ordubadlı geeft een hoge lob. Patano springt en kopt de bal. Gaćić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 3:4

104e minuut.
Goossens passt de bal met de wreef. Nadal Martorell is nu in balbezit. Nadal Martorell geeft een hoge lob. Gerondino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 48%, __BEŞİKTAŞK__ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 4:4

110e minuut.
Noszczak rent richting de bal. Noszczak geeft de bal voor. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. Duch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 5:4

112e minuut.
Noszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczak met een sublieme pass. Bogarde rent richting de bal. Bogarde geeft een hoge lob. Gerondino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

115e minuut.
Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft een hoge lob. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano draait met de bal, schiet en ... Gaćić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 48%, __BEŞİKTAŞK__ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 5:5


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fichera neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Gerondino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 6:5
---
Patano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Gaćić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Resicki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - __BEŞİKTAŞK__ 7:5
---
Valter zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
---
Goossens zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Ordubadlı neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---