Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F_C Bayern München Coritiba FC
5311AT Tactiek ÇiftForvet
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
72.5 gemiddelde waardering 74.8
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


8e minuut.
Rigaux probeert de bal met de borst te controleren. Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Taušan rent richting de bal. Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasigroch schiet op doel. Winnebeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Babits probeert de bal met de borst te controleren. Babits passt de bal zonder na te denken. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... Winnebeck probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Struś passt de bal zonder na te denken. Faccenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faccenda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakupec komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Van Dijck geeft een hoge lob. Księżyc kan de bal niet met de borst controleren. Chianale is nu in balbezit. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Sadlok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Coritiba FC 0:1

25e minuut.
Jakupec passt de bal zonder na te denken. Babits met een sublieme pass. Struś rent richting de bal. Struś geeft een hoge lob. Kwasigroch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 56%, Coritiba FC 44%.
F_C Bayern München - Coritiba FC 0:1

46e minuut.
Jakupec verovert de bal door een tackle van achteren. Gusinu geeft een hoge lob. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch schiet op doel. Winnebeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Jakupec passt de bal zonder na te denken. Babits probeert naar een medespeler te passen. Struś rent richting de bal. Struś geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch springt en kopt de bal. Winnebeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kwasigroch kopt de bal weg. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F_C Bayern München - Coritiba FC 1:1

62e minuut.
Babits passt de bal zonder na te denken. Kwasigroch is nu in balbezit. Met opzet legt Gusinu zijn tegenspeler op de grond. Gusinu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Akasoy passt de bal met de wreef. Jakupec speelt de bal door. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Jakupec is nu in balbezit. Jakupec geeft een lange en hoge pass. Bennati probeert de bal aan de voet te houden. Kwasigroch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Coritiba FC 2:1

73e minuut.
Rigaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaux passt de bal met de wreef. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F_C Bayern München - Coritiba FC 2:2

89e minuut.
Daar is Struś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struś met een sublieme pass. Babits speelt de bal door. Jakupec geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch springt en kopt de bal. Winnebeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 38%, Coritiba FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F_C Bayern München - Coritiba FC 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Winnebeck niet meer kan verder spelen. Cavcav komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 40%, Coritiba FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F_C Bayern München - Coritiba FC 2:2

108e minuut.
Borko probeert naar een medespeler te passen. Faccenda rent richting de bal. Faccenda passt de bal met de wreef. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... Cavcav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 54%, Coritiba FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F_C Bayern München - Coritiba FC 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Irigoyen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kwasigroch neemt zijn aanloop. Cavcav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
Chianale legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Coritiba FC 2:3
---
Faccenda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cavcav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans! We gaan opnieuw een hoekschop krijgen.
---
Bennati legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Babits kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Gusinu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Jakupec legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cavcav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F_C Bayern München - Coritiba FC 3:3
---
Bablekos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Struś neemt zijn aanloop. Cavcav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Van Dijck kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Księżyc neemt zijn aanloop.
---
Cuesta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sadlok bokst de bal weg.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krdžić neemt zijn aanloop. Cavcav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Coritiba FC 4:3
---