Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Deportivo Balboa Nyíregyháza FC
ChisatoNishikigi Tactiek A
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
70.8 gemiddelde waardering 71
outstanding Schieten excellent
excellent Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


19e minuut.
Coral is nu in balbezit. Coral passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gordón de bal onder controle te krijgen. Armuelles rent richting de bal. Armuelles draait met de bal, schiet en ... Maze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
José García probeert naar een medespeler te passen. Veskioja rent richting de bal. Pia onderschept slim de pass. Pia geeft de bal voor. Armuelles krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - Nyíregyháza FC 1:0

38e minuut.
Łojek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pia. Łojek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bustillos met een snel genomen vrije trap. Estatzu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
McGeady rent richting de bal. Gordón onderschept slim de pass. Gordón passt de bal met de wreef. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles draait met de bal, schiet en ... Maze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Deportivo Balboa 40%, Nyíregyháza FC 60%.
Super Deportivo Balboa - Nyíregyháza FC 1:0

46e minuut.
Roberts komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Long Quân is nu in balbezit. Łojek verovert de bal door een tackle van achteren. Łojek passt de bal met de wreef. Estatzu rent richting de bal. Estatzu schiet op doel. Austin bokst de bal weg. Daar is Lugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veskioja rent richting de bal. Veskioja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Deportivo Balboa - Nyíregyháza FC 1:1

60e minuut.
Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Cruz speelt de bal door. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - Nyíregyháza FC 2:1

62e minuut.
Coral passt de bal zonder na te denken. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino passt de bal in één keer door. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Arrotino kopt de bal weg. Daar is Pia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu haalt uit met een fantastische trap. Austin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Deportivo Balboa - Nyíregyháza FC 2:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustillos met de inworp. Łojek geeft de bal voor. Veskioja krijgt zijn hoofd ertegen. Austin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - Nyíregyháza FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Deportivo Balboa 58%, Nyíregyháza FC 42%.
Super Deportivo Balboa - Nyíregyháza FC 2:3