Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Botev Plovdiv Magnifica Steaua
532 засада Tactiek 532ES
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
71.3 gemiddelde waardering 77.2
excellent Schieten formidable
formidable Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Ilchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciąg rent richting de bal. Maciąg passt de bal met de wreef. Ilchev geeft een hoge lob. Zanev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zhuangzhuang is nu in balbezit. Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero passt de bal zonder na te denken. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cañamero met een sublieme pass. Serafimović is nu in balbezit. Lyubomirov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serafimović raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hermaniuk onderschept slim de pass. Hermaniuk passt de bal in één keer door. Petrov rent richting de bal. Petrov haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Botev Plovdiv - Magnifica Steaua 1:0

33e minuut.
Petrov kopt de bal weg. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev geeft een hoge lob. Petrov is nu in balbezit. Petrov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yilmaz geeft een lange en hoge pass. Torres is nu in balbezit. Met opzet legt Szmak zijn tegenspeler op de grond. Torres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Torres kan niet meer verder spelen. Nicolau komt het veld opgelopen. Habilsoy komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Dermul verovert de bal door een tackle van achteren. Dermul geeft een hoge lob. Dugardein onderschept slim de pass. Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang draait met de bal, schiet en ... Spirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ilchev rent richting de bal. Chodkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg begaat een overtreding. Maciąg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Botev Plovdiv 51%, Magnifica Steaua 49%.
Fc Botev Plovdiv - Magnifica Steaua 1:0

48e minuut.
Ilchev is nu in balbezit. Ilchev speelt de bal door. Petrov rent richting de bal. Petrov schiet op doel. Vaz Fernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Botev Plovdiv - Magnifica Steaua 2:0

55e minuut.
Ilchev passt de bal zonder na te denken. Ilinov speelt de bal door. Lyubomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović verovert de bal door een tackle van achteren. Serafimović haalt uit met een fantastische trap. Spirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chodkiewicz passt de bal met de wreef. Zhuangzhuang is nu in balbezit. Zhuangzhuang probeert naar een medespeler te passen. Cañamero met een sublieme pass. Habilsoy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ilchev met een snelle inworp. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov verovert de bal door een tackle van achteren. Petrov geeft een hoge lob. Zanev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dugardein verovert de bal door een tackle van achteren. Zhuangzhuang is nu in balbezit. Zhuangzhuang passt de bal in één keer door. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Zhuangzhuang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nicolau de bal. Hermaniuk is nu in balbezit. Nicolau verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Cañamero passt de bal in één keer door. Szmak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nicolau de bal onder controle te krijgen. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes bokst de bal weg.

80e minuut.
Nicolau rent richting de bal. Hermaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk speelt de bal door. Serafimović rent richting de bal. Serafimović draait met de bal, schiet en ... Spirov bokst de bal weg.

84e minuut.
Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrov onderschept slim de pass. Freebairn begaat een overtreding. Freebairn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Botev Plovdiv 51%, Magnifica Steaua 49%.
Fc Botev Plovdiv - Magnifica Steaua 2:0