Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violet Boys F.C. Howling wolves
COME ON YOU V.B. Tactiek Schlotterbeck
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
79.3 gemiddelde waardering 82.5
outstanding Schieten incredible
incredible Passen brilliant
magical Verdedigen brilliant


2e minuut.
Marins rent richting de bal. Marins speelt de bal door. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft een hoge lob. Suesca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Schleck passt de bal in één keer door. Muñoz Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Martínez speelt de bal door. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vigoni speelt de bal door. Daar is Pora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz Martínez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lăpuşte kopt de bal weg. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suesca krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Hamilton speelt de bal door. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez geeft de bal voor. Suesca springt en kopt de bal. Latała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - Howling wolves 0:1

26e minuut.
Muñoz Martínez passt de bal in één keer door. Duque probeert naar een medespeler te passen. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Suesca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Duque probeert naar een medespeler te passen. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira begaat een overtreding. Teixeira krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton passt de bal met de wreef. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal. Latała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violet Boys F.C. 53%, Howling wolves 47%.
Violet Boys F.C. - Howling wolves 0:1

51e minuut.
Duque met een sublieme pass. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Suesca rent richting de bal. Suesca draait met de bal, schiet en ... Latała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - Howling wolves 0:2

53e minuut.
Lomp speelt de bal door. Duque heeft problemen om de bal te vangen. Duque speelt de bal door. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Latała bokst de bal weg. Paal!

62e minuut.
Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suesca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suesca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez geeft een hoge lob. Baptiste verovert de bal door een tackle van achteren. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Latała bokst de bal weg.

72e minuut.
Duque onderschept slim de pass. Duque passt de bal in één keer door. Daar is García Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Vázquez geeft een hoge lob. Suesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Latała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
García Vázquez geeft een hoge lob. Baptiste speelt de bal door. Vigoni heeft problemen om de bal te vangen. Vigoni geeft een hoge lob. Pora springt en kopt de bal. Leht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Lăpuşte geeft een hoge lob. Vigoni probeert de bal met de borst te controleren. Pora probeert naar een medespeler te passen. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov draait met de bal, schiet en ... Leht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violet Boys F.C. 51%, Howling wolves 49%.
Violet Boys F.C. - Howling wolves 0:2