Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Lorre Lane
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 65999
Lyn Hassingen KS Polonia Skierniewice
S63E01WCF Tactiek 4-3-3 high
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
70.8 gemiddelde waardering 82
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen magisch


3e minuut.
Lantigua rent richting de bal. Lantigua passt de bal in één keer door. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio draait met de bal, schiet en ... Cassian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - KS Polonia Skierniewice 1:0

18e minuut.
Martín Morín passt de bal met de wreef. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bergh krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Grudniewski is nu in balbezit. Grudniewski passt de bal in één keer door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft een hoge lob. Marti maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoffman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 63%, KS Polonia Skierniewice 37%.
Lyn Hassingen - KS Polonia Skierniewice 1:0

51e minuut.
De Looze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wrzesień komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lantigua met een sublieme pass. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lantigua geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Di Biasio springt en kopt de bal. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldenecker verovert de bal door een tackle van achteren. Simonyi onderschept slim de pass. Simonyi geeft de bal voor. Di Biasio krijgt zijn hoofd ertegen. Cassian bokst de bal weg. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - KS Polonia Skierniewice 2:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuchta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czerkas zal de hoekschop nemen. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman probeert naar een medespeler te passen. Grudniewski probeert de bal aan de voet te houden. Czerkas kopt de bal weg. Hoffman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grudniewski de bal. Grudniewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyi geeft een hoge lob. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio draait met de bal, schiet en ... Cassian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - KS Polonia Skierniewice 3:0

82e minuut.
Kaldenecker geeft de bal voor. Wrzesień geeft de bal voor. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - KS Polonia Skierniewice 4:0

86e minuut.
Bergh geeft een hoge lob. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio passt de bal in één keer door. Dandy rent richting de bal. Dandy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio schiet op doel. Cassian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - KS Polonia Skierniewice 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 49%, KS Polonia Skierniewice 51%.
Lyn Hassingen - KS Polonia Skierniewice 5:0