Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: RoKl Team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
RoKl Team GedaniaGdańsk
523 Tactiek 2002
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
56.3 gemiddelde waardering 58
solid Schieten formidable
good Passen solid
outstanding Verdedigen very good


4e minuut.
Daar is Sielczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun is nu in balbezit. Pohl rent richting de bal. Pohl geeft de bal voor. Prunea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Łądka rent richting de bal. Łądka probeert naar een medespeler te passen. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski schiet op doel. Kosakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - GedaniaGdańsk 1:0

9e minuut.
Probierz rent richting de bal. Probierz passt de bal zonder na te denken. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl geeft een hoge lob. Crăciun krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RoKl Team - GedaniaGdańsk 1:1

11e minuut.
Inworp. Pohl met een snelle inworp. Probierz speelt de bal door. Prunea is nu in balbezit. Prunea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Probierz speelt de bal door. Klungelig pakt Prunea de bal. Prunea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdo geeft een lange en hoge pass. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko verovert de bal door een tackle van achteren. Kićko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Probierz speelt de bal door. Pohl geeft de bal voor. Gil kopt de bal weg. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pohl rent richting de bal. Roldan onderschept slim de pass. Roldan geeft een lange en hoge pass. Radzimski rent richting de bal. Radzimski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 67%, GedaniaGdańsk 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RoKl Team - GedaniaGdańsk 1:1

53e minuut.
Pohl onderschept slim de pass. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Tandecki speelt de bal door. Prunea is nu in balbezit. Prunea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tandecki geeft een hoge lob. Crăciun rent richting de bal. Crăciun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sielczak verovert de bal door een tackle van achteren. Prunea verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elter. Elter krijgt een gele kaart. Prunea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Probierz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prunea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - GedaniaGdańsk 1:2

67e minuut.
Pohl is nu in balbezit. Pohl geeft een hoge lob. Daar is Elter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Probierz speelt de bal door. Pohl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stankiewicz de bal. Prunea rent richting de bal. Prunea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Tokaj rent richting de bal. Tokaj probeert naar een medespeler te passen. Pohl speelt de bal door. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sielczak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tokaj met een snelle inworp. Pohl geeft een hoge lob. Prunea maakt een snoekduik en kopt de bal. Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 71%, GedaniaGdańsk 29%.
RoKl Team - GedaniaGdańsk 1:2