Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pozytywni Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Pozytywni KS Rezerwa
352t Tactiek 4132 ciasniej
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Bendtner onderschept slim de pass. Bendtner geeft een hoge lob. Glavina is nu in balbezit. Glavina geeft een hoge lob. Hâldan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bendtner onderschept slim de pass. Bendtner geeft de bal voor. Glavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavina geeft een hoge lob. Węglocki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Cuiabá de bal onder controle te krijgen. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică rent richting de bal. Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal geeft een hoge lob. Nicodin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi passt de bal in één keer door. Glavina is nu in balbezit. Glavina geeft een lange en hoge pass. Hâldan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - KS Rezerwa 0:1

42e minuut.
Cuiabá probeert naar een medespeler te passen. Anapliotis probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Bulthuis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pozytywni - KS Rezerwa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 51%, KS Rezerwa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pozytywni - KS Rezerwa 1:1

48e minuut.
Nicodin met een sublieme pass. Bendtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Diamandopol zijn tegenspeler op de grond. Diamandopol krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Derlicki is nu in balbezit. Tekerlekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlekçi geeft een lange en hoge pass. Hâldan rent richting de bal. Hâldan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Glavina probeert naar een medespeler te passen. Węglocki is nu in balbezit. Cuiabá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuiabá krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Nicodin probeert naar een medespeler te passen. Bendtner geeft een hoge lob. Węglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglocki schiet op doel. Spadoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - KS Rezerwa 1:2

60e minuut.
Bendtner heeft problemen om de bal te vangen. Diamandopol rent richting de bal. Heinbockel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diamandopol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicodin komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Węglocki rent richting de bal. Cuiabá legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Węglocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hâldan neemt zijn aanloop. Spadoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - KS Rezerwa 1:3

65e minuut.
Gołembiowski speelt de bal door. Daar is Glavina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glavina speelt de bal door. Hâldan rent richting de bal. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Rogina rent richting de bal. Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - KS Rezerwa 1:4

73e minuut.
Daar is Cuiabá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglocki rent richting de bal. Rogina is nu in balbezit. Węglocki verovert de bal door een tackle van achteren. Węglocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Nicodin geeft de bal voor. Boschetti rent richting de bal. Okno onderschept slim de pass. Okno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Anapliotis geeft de bal voor. Klungelig pakt Diamandopol de bal. Bendtner rent richting de bal. Diamandopol onderschept slim de pass. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Bulthuis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 50%, KS Rezerwa 50%.
Pozytywni - KS Rezerwa 1:4