Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków Austria WAC
Tiki-Taka Tactiek Gutau
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
67.2 gemiddelde waardering 56
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Sierant rent richting de bal. Sierant geeft de bal voor. Mihai is nu in balbezit. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vastamäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wai Kit rent richting de bal. Wai Kit probeert naar een medespeler te passen. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranlı geeft een hoge lob. Mihai is nu in balbezit. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Austria WAC 1:0

33e minuut.
Bajzert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vastamäki met een snelle inworp. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Herea passt de bal zonder na te denken. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki passt de bal met de wreef. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wagenborg heeft problemen om de bal te vangen. Milovanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kuběna is nu in balbezit. Wagenborg onderschept slim de pass. Wagenborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.T.S. Wisła Kraków - Austria WAC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 40%, Austria WAC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.T.S. Wisła Kraków - Austria WAC 1:1

48e minuut.
Wagenborg controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tymiński komt het veld opgelopen. Azizudeen komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant geeft de bal voor. Tymiński rent richting de bal. Tymiński haalt uit met een fantastische trap. de la Torre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Jahreis geeft een hoge lob. Inworp. Lisiecki met een snelle inworp. Sierant kan de bal niet met de borst controleren. Sierant draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tymiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahreis rent richting de bal. Tymiński onderschept slim de pass. Tymiński haalt uit met een fantastische trap. de la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Austria WAC 2:1

56e minuut.
Aranlı heeft problemen om de bal te vangen. Aranlı passt de bal zonder na te denken. Zjajić rent richting de bal. Zjajić geeft een hoge lob. Tymiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Kuběna de bal. Wagenborg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuběna. Kuběna krijgt een gele kaart. Wagenborg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wagenborg kan niet meer verder spelen. Kuběna geeft de bal voor. Sánchez Cano komt het veld opgelopen. Bastos komt bij de bal en schiet. Milovanov bokst de bal weg. Paal!

87e minuut.
Ahmetagić probeert naar een medespeler te passen. Zjajić rent richting de bal. Zjajić speelt de bal door. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński draait met de bal, schiet en ... de la Torre bokst de bal weg.

89e minuut.
Klungelig pakt Jahreis de bal. Bayarri rent richting de bal. Jahreis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bayarri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sierant zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tymiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Austria WAC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 34%, Austria WAC 66%.
G.T.S. Wisła Kraków - Austria WAC 3:1